Problem z PANELEM STEROWANIA

Mam problem po zainstalowaniu SP2 moj widok w panelu sterowania zamienil sie z klasycznego na ten co jest standardowo w Windows Xp (czyli podzielony na kategorie) chcialbym zmienic to na widok standardowy ale jak przed tem byl taki odnosnik z boku do tego teraz go nie ma i nie wiem jak moge zminic widok tego panelu na standardowy, prosze o pomoc

Odpowiedzi: 6

hmm. zrobilem tak jak mowiles ale to nic nie daje bo tylko zmienie na wartosc zero i wylacze kompa i wlacze na nowo i samo sie zmienia na wartosc 1
CrashBlack
Dodano
08.11.2004 20:30:47
CrashBlack:
wiem wiem zlew poprostu napisalem zmienilem na 0 i nic nie daje system tez restartowalem , wchodze spowrotem do rejestru a tam dalej jest wpisana wartosc 1

Wiec sprawdziłem rowniez w SP2 i jest tak samo
Sprobowac mozna usunac ta wartosc i zrobic nowa
nazwa: :arrow: shell:ControlPanelFolder
wartośc: 0

Ewentualnie jesli Pro zabronic modyfikacji tegoz klucza
Bobi
Dodano
08.11.2004 19:41:02
wiem wiem zlew poprostu napisalem zmienilem na 0 i nic nie daje system tez restartowalem , wchodze spowrotem do rejestru a tam dalej jest wpisana wartosc 1
CrashBlack
Dodano
08.11.2004 15:51:23
CrashBlack:
hmm... ciekawe ale zaminiam na wartosc 1 wylaczam rejestr i nadal nic wlaczam ponownie edytor rejestru a tam dalej wartosc 1 tak jak by jej nie zaminil albo nie zapisal :(

Nie zmienasz na 1 a na 0
Po tym zabiegu jakby jeszcze nie dzialalo dla pewnosci uruchom ponownie system
Bobi
Dodano
08.11.2004 15:35:16
hmm... ciekawe ale zaminiam na wartosc 1 wylaczam rejestr i nadal nic wlaczam ponownie edytor rejestru a tam dalej wartosc 1 tak jak by jej nie zaminil albo nie zapisal :(
CrashBlack
Dodano
08.11.2004 15:33:26
Zmodyfikuj wartosc ControlPanelFolder z 1 na 0 w kluczu:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionExplorerWebViewBarricadedFolders

Tak jest bez SP2 czy z to musisz sprawdzić
Bobi
Dodano
08.11.2004 15:26:31
CrashBlack
Dodano:
08.11.2004 15:18:57
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1