Problem z Pandą Titanium 2004
Panda działała jak naleźy do czasu kiedy chciałem ją usunąć. Mianowicie kiedy chce ją usunać z twardziela poprzez polecenie Odinstaluj to nic się niedzieje. Kiedy za pomocą Menadźera zadań próbuje wyłączyć procesy Pandy wyskakuje mi błąd Operacja niemoźe być zakończona. Urządzenie podłączone do komputera niedziała. Przezto niemoge jej usunąć ręcznie. :( A gdy chce usunać wpis z rejestru źeby Panda się nie włączała wraz z Winkiem to pisze Niemozna usunąć wszystkich podanych wartości. Prubowałem jeszcze w poleceniu msconfig odznaczyć pande źeby się nie uruchomiała sama i nic to niedało :( POMOCY :cry:
Odpowiedzi: 4
r_a_f_i_k, wiem ze dlugotrwale siedzenie przed monitorem szkodzi na oczy, ale Tomi_323 przeszlo 8 godzin temu napisal ze juz pozbyl sie Pandy.
Tez mialem ten problem..... Nie moglem go w calosci usunac z rejestru. Jedynym (chyba)wyjsciem bedzie przywrocenie systemu do stanu przed instalacja Pandy.(o ile masz xp)
McScr@by:Spróbuj odinstalować za pomoca płyty bo zapewne na niej teź powinien być uninstaller.
Gdy nie wyjdzie zainstaluj ponownie i odinstaluj za pomocą płyty.
Wielkie dzięki !!! Wreszcie pozbyłem się tej Pandy. Jeszcze raz dziękuje !!! :D :D :D
Spróbuj odinstalować za pomoca płyty bo zapewne na niej teź powinien być uninstaller.
Strona 1 / 1