Problem z Pakietem Office 2003 XP

Otóź, podobny błąd miałęm na pakiecie z 2004r. Gdy chcę otworzyć jakikolwiek dokument Worda, wyskakuje mi informacja poczym po kliknięciu na byle co wyłacza się, tekst informacji: "Aby móc uźywac aplikacji musi ona być zainstalowana, urucham instalowanie aplikacji z tąd gdzie została zainstalowana", Tylko dok. mi sie otwiera i w 1sek. potem wyświetla sie ów komunikat. – wszystko stało się chyba jednego dnia, bez mojej ingerencji odinstalowałem zainstalowałem nowszy, bo 2003 XP pakiet Office i niestety to samo, tylko, ze treść nieco inna, otóź:

Więc jak sami widzicie, w jaki sposób mam to rozwikłać? Jak dla bieźącego uźytkownika, to co mam zrobić, nie wiem zainstalowac na innym loginie/koncie, oco chodzi z tym innym uźytkownikiem, macie jakies rady?

Odpowiedzi: 1

Ahca, jeszcze to dodam:
Jak mówiłem nic takiego. Normalna dezinstalka starego i instalka nowego nie pytało nic o userów a przeciez miałem to samo przy starym pakiecie, wyskoczył błąd "ten sam" tylko o nieco innej treści, jak to rozwiązać (format nie wchodzi w grę)? i Pryz instalce tego strego tez nie było nic do wyboru odnośnie userów, w dodatku to się zrąbało tak z dnia na dizeń be zmojej ingerencji.
BUNCH
Dodano
27.03.2006 19:03:17
BUNCH
Dodano:
27.03.2006 18:42:32
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1