Problem z p2p
Mam problem z p2p. Od jakiegoś czasu kazaa wyszukuje pliki ale nic nie pobiera nawet pliki które mają ponad sto źródeł po kliknięciu pobierz pokazuje źe łączy a za chwilę brak źródła napewno to nie jest przypadek bo zorientowałem się źe od jakiegoś miesiąca nie stwierdziłem źeby kazaa coś ściągała. Co bym nie pobierał to brak źródeł. BearShare od tego czasu wogóle się nie łączy. Co to moze być?
Za odpowiedzi w stylu kazaa to dziadostwo z góry dziękuję.
Za odpowiedzi w stylu kazaa to dziadostwo z góry dziękuję.
Odpowiedzi: 12
To sprawdź czy masz dobrze zaznaczony transfer w opcjach osła tzn: to co masz od operatora z tym co zaznaczyłeś poczas instalacji programu przy wyborze twojego połączenia inernetowego. :wink: Pozdro.
A co jeśli wyłączam zaporę a osioł dalej w opasce?
Poszperaj w opcjach. Wyjątki>Dodaj port>
dopisz TCP 4662 i UDP 4762. Powinno działać. Jeśli nie to wtedy zmień zakres. :wink: Pozdro.
dopisz TCP 4662 i UDP 4762. Powinno działać. Jeśli nie to wtedy zmień zakres. :wink: Pozdro.
Systemową XP SP2
Jaką masz ściane?
Bardzo chętnie tylko powiedz jak odblokować te porty?
arcymag:Osioł jest dobry tylko źe u mnie jest w opasce na oczach i baardzo źadko coś ściąga.
Osioł ma opaske bo masz Low ID. Musisz zmienić ustwienia w swojej ścianie ogniowej. Porty TCP 4662 i UDP 4762 muszą być otwarte a pewnie ściana je zamyka. Ustaw te porty otwarte. Osiołek sam powalczy z hakerem jeśli będzie chciał ci zhakować pokoiki. Spróbuj bo to dobry program.
:wink: Pozdro.
Osioł jest dobry tylko źe u mnie jest w opasce na oczach i baardzo źadko coś ściąga. Kazaa to małe piwo bo z niej prawie nie korzystałem. Szkoda mi BearShare'a.
arcymaga moźe lepiej przesiąść się na jakiś lepszy programik typu p2p? Propozycji jest wiele a ja mogę polecić Ci osła. N moje jest rewelacyjny i zdecydowanie lepszy niź kazaa. i Ma o wiele więcej źródeł. Pomyśl o tym. :wink: Pozdro.
arcymag napisz moze jakiej wersji kazaa uzywasz ja mam kazaa lite rewolution 2.6 (english wersion) i dziala jak ta lala bez zarzutu,wczesniej uzywalem tez kazaa lite rewolution 2.6 tyle ze spolszczona i mialem podobny problem po prostu przestala sie laczyc i za nic nie moglem sie polaczyc ponownie a jak juz wyczytalem jak to zrobic to znowu byl taki temat ze bylem tylko ja i moje pliki z calej rzeszy uzytkownikow he he he
Jeśli nawet jest coś w tym co piszesz o kazie, to co z BearShare'm? Pierwsza z czterech diod w prawym górnum rogu miga na czerwono i pokazuje "Hosty Not Connected!"
moim skromnym zdaniem to efekt przegranej sprawy w sadzie przez tworcow kazaa z organiacja RIAA. ostatnimi czasy wiele sie slyszy ze z kazaa nie mozna juz nic sciagnac.
Strona 1 / 1