problem z Outlookiem
Witam mam taki problem...Nie moge wysylac maili(z wszystkich kont a mam 3) z Outlooka i nie wiem czemu. Odbierac moge. Nie jest to chyba problem z uwierzytelnianiem bo mam zaznaczone. (probowalem tez odznaczac i inne kombinacje). serwery sa w porzadku. Ostatnio cos kopalem w ustawieniach zabezpieczen ale probowalem przywracac ustawienia taki jakie byly i nic nie pomoglo. Pisze cos takiego:
"Nie moźna wysłać wiadomości, poniewaź serwer odrzucił adres e–mail nadawcy. Adres e–mail nadawcy to: ?xxxxx@o2.pl?. Temat 'dsg', Konto: 'o2.pl', Serwer: 'poczta.o2.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '452 Insufficient system storage', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 452, Numer błędu: 0x800CCC78" Pomoznie co to moze byc
"Nie moźna wysłać wiadomości, poniewaź serwer odrzucił adres e–mail nadawcy. Adres e–mail nadawcy to: ?xxxxx@o2.pl?. Temat 'dsg', Konto: 'o2.pl', Serwer: 'poczta.o2.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '452 Insufficient system storage', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 452, Numer błędu: 0x800CCC78" Pomoznie co to moze byc
Odpowiedzi: 1
Server wychodzący SMTP wymaga uwierzytelnienia :arrow: zaznacz tą opcje . Uźyj tych samych ustawień co server poczty przychodzącej :arrow: zaznacz tą opcje. ten server wymaga zaszyfrowanego połączenia ( server przychodzący POP3 ) :arrow: zaznacz tą opcje. Server wychodzący SMTP :arrow: odznaczone :!: . Powyzsze ustawienie dotyczy poczta.o2.pl. jezeli chodzi o pozostałe konta w opcjach wychodzących jak i przychodzacych SMTP i POP3 nic nie zaznaczamy :!: Pozdrawiam :!:
Strona 1 / 1