Problem z Outlook Express !

Witam!
Mam kłopot z Outlook Express od kilku dni bardzo wolno się urachamia (startuje logo i tak jest przez około minute) te czekanie jest dość uciąźliwe :x pomuźcie próbowałem juź z kopiowaniem pliku imagehlp do katalogu system32 ale to nic nie daje mam wszystkie najnowsze poprawki do XPPRO jak i wszelkie stery.
Z góry DZIĘKI za wszelkie próby pomocy.

malymulpepe.

Odpowiedzi: 8

Sobax:
Moglbys podac linka do tego postu ja go za cholere nie moge znalezc....
Chyba mnie szczysci :P . To tylko ja widze w poscie powyzej (autorstwa run_DNA) tego linka ? :shock:
EL NINO
Dodano
13.12.2003 22:15:45
Wejdź na profil danego usera i tam jest opcja "znajdź wszystkie posty"
MarcinX
Dodano
13.12.2003 19:35:31
Moglbys podac linka do tego postu ja go za cholere nie moge znalezc....jak zaczalem szukac w "szukaj" to wyswietlilo mi kilkadziesiat stron postow zwiazanymi z OE.
Dzieki !
Pozdrawiam!
ps. da sie zrobic tak zeby wyszly wszystkie posty danego uzytkownika?
Sobax
Dodano
13.12.2003 19:27:20
Sobax:
Mam prosbe jak pokonales problem wolnego uruchamiania OE to prztlumacz to na jezyk prosty czyli dla kolesia takiego jak ja(czyt.laik).....bardzo prosze krok po kroku.To wolne uruchamianie mnie tez wk...wia. :twisted:

Dzieki i pozdrawiam :D .

Zobacz to co podal run_DNA, tam jest napisane tak ze prosciej juz chyba sie nie da, a jak cos nie bedziesz umial to napisz dokladnie :wink:
JaMaL
Dodano
13.12.2003 16:12:52
Sobax:
Mam prosbe jak pokonales problem wolnego uruchamiania OE to prztlumacz to na jezyk prosty czyli dla kolesia takiego jak ja(czyt.laik).....bardzo prosze krok po kroku.To wolne uruchamianie mnie tez wk...wia. :twisted:

Ja mam świetny pomysł: zainstaluj the bat'a i będziesz miał spokuj :wink: Jest duuuuuuźo lepszy niź outlook :)
PgX
Dodano
13.12.2003 12:38:10

Sobax
Dodano
13.12.2003 08:16:21
Dzięki poskutkowało ten Post naprowadził mnie na droge do rozwiązania problemu .W gpedit w ustawieniach messengera w obu opcjach przywróciłem ustawienie "nie skonfigurowano" a potm w rejestrze [HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftOutlook Express] dopisałem Hide messenger dword 00000002 i chodzi jak błyskawica! :D
Dzięki.
Anonymous
Dodano
10.12.2003 21:06:17
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?p=34164&highlight=#34164
run_DNA
Dodano
10.12.2003 20:42:47
Anonymous
Dodano:
10.12.2003 20:25:43
Komentarzy: