Problem z Outlok Express 6.0
Mam dość dziwny problem z tym programem. Po uruchomieniu Windows 98se wszystło łądnie, odpalam Outlok i jest oki. Natomiast gdy po np. 2 godzinach pracy przy komputerze chce ponownie uruchomić outloka to pojawia sie komuniakt: "Nie moźna wyświetlić folderu. Program Outlook Express nie moźe otworzyć tego folderu. Moźliwe przyczyny to: mała miejsca na dysku, mała ilość wolnej pamięci."–chodzi o folder Skrzynka obiorcza, pozostałe ładują sie normalnie, a takźe pokazuje błąd połączenia z serwerem poczty.
Nie mam pomysłu co moze byc nie tak. Pamięci jest duźo, wolne mijesce teź jest. Dla pewności przeinstalowałem go i sprawidziłem Pandą pod kontem wirusów. Korzystam z Win 98se i Outloka 6.0. Pozdrawiam
Nie mam pomysłu co moze byc nie tak. Pamięci jest duźo, wolne mijesce teź jest. Dla pewności przeinstalowałem go i sprawidziłem Pandą pod kontem wirusów. Korzystam z Win 98se i Outloka 6.0. Pozdrawiam
Odpowiedzi: 2
wsumie to troche tego jest, około 200mb ale wcześniej było tam z 400 mb i było oki, a od około tygodnia jest problem.
Jest jeszcze jedna rzecz, wydaje mi sie to dziwne. Utworzyłem w poczcie nowy folder, przeniosłem wszystko do niego. Odszukałem plik skrzynka odbiorcza.dbx i mimo źe jest pusty wskazuje ponad 200mb, a ten nowy około 50mb, nic juz z tego nierozumie....
Jest jeszcze jedna rzecz, wydaje mi sie to dziwne. Utworzyłem w poczcie nowy folder, przeniosłem wszystko do niego. Odszukałem plik skrzynka odbiorcza.dbx i mimo źe jest pusty wskazuje ponad 200mb, a ten nowy około 50mb, nic juz z tego nierozumie....
Ile MB ma plik Skrzynka odbiorcza.dbx ?
Strona 1 / 1