problem z otwieraniem folderow

Witam, od kilku dni mam dziwny problem z otwieraniem folderow.
Mianowicie: mam w winxp sp2 dwa konta
na jednym z nich klikajac w dowolny folder otwiera sie szybko a na koncie nr2 po kliknieciu czekam sobie i czekam i czekam az po moze nie minucie ale 20 sekundach sie otwiera. skanowalem kompa programem adware i antywirusami ale nic nie wynalazl i juz nie wiem co moge jeszcze zrobic. Czy ktos mial taki problem?

Odpowiedzi: 6

U mnie sie otwiera ale po dluzszej chwili ale jak juz klikne w jakis folder ikomp mysli a w tym czasie klikam w inny folder to ten odpala sie normalnie a problem z tego taki ze po chwili mam otwarte mozna zec dwa te same foldery.
Swoja droga ciekawe czy piszac do Microsoftu poradzili by cos na to ....
MiNos
Dodano
30.01.2005 20:39:36
MiNos:
Czy ktos mial taki problem?
Nie wiem czy to podobne, ale tydzien temu u znajomego klikniecie np. Moj komputer powodowalo otwarcie pustego okna i latarki przeszukujacej folder. Nie zastanawialem sie, nie grzebalem z braku czasu, tylko odpalilem nakladke systemu.
EL NINO
Dodano
30.01.2005 14:14:03
Moźe jednak masz jakieś syfy...Przeskanuj dokładnie system ad–aware (2 opcja skanowania), przeskanuj system Spybot Seahr & Destory. Co do antivira to polecam Kaspersky, skaner mks'a online ( http://skaner.mks.com.pl/ )oraz zrób defragmentacje jak tu wcześniej ktos pisal. To tyle :D Powodzenia.
lord
Dodano
30.01.2005 09:48:57
Utworzylem sobie nowy profil w windzie i dalej jest tak samo na nim tez strasznie wolno otwieraja sie foldery. POMOCY!!!!!!!!!!!!!
MiNos
Dodano
30.01.2005 08:59:12
jakie pliki moga byc niedosciagane? aha przypomnialo mi sie cos jeszcze jak otwieram folder z klawiszem CTRL otwiera sie szybko i normalnie ale gdy jeden folder otwarlem juz wczesniej. Ot dziwactwo sie wkradlo w system :(
MiNos
Dodano
03.01.2005 21:22:48
Scandisk, defragmentacja powinny pomoc. Moze masz tez niedociagniete pliki w tym katalogu.
Ivaho
Dodano
03.01.2005 21:00:54
MiNos
Dodano:
03.01.2005 20:56:23
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1