problem z otwieraniem folderow
Witam, od kilku dni mam dziwny problem z otwieraniem folderow.
Mianowicie: mam w winxp sp2 dwa konta
na jednym z nich klikajac w dowolny folder otwiera sie szybko a na koncie nr2 po kliknieciu czekam sobie i czekam i czekam az po moze nie minucie ale 20 sekundach sie otwiera. skanowalem kompa programem adware i antywirusami ale nic nie wynalazl i juz nie wiem co moge jeszcze zrobic. Czy ktos mial taki problem?
Mianowicie: mam w winxp sp2 dwa konta
na jednym z nich klikajac w dowolny folder otwiera sie szybko a na koncie nr2 po kliknieciu czekam sobie i czekam i czekam az po moze nie minucie ale 20 sekundach sie otwiera. skanowalem kompa programem adware i antywirusami ale nic nie wynalazl i juz nie wiem co moge jeszcze zrobic. Czy ktos mial taki problem?
Odpowiedzi: 6
U mnie sie otwiera ale po dluzszej chwili ale jak juz klikne w jakis folder ikomp mysli a w tym czasie klikam w inny folder to ten odpala sie normalnie a problem z tego taki ze po chwili mam otwarte mozna zec dwa te same foldery.
Swoja droga ciekawe czy piszac do Microsoftu poradzili by cos na to ....
Swoja droga ciekawe czy piszac do Microsoftu poradzili by cos na to ....
Nie wiem czy to podobne, ale tydzien temu u znajomego klikniecie np. Moj komputer powodowalo otwarcie pustego okna i latarki przeszukujacej folder. Nie zastanawialem sie, nie grzebalem z braku czasu, tylko odpalilem nakladke systemu.MiNos:Czy ktos mial taki problem?
Moźe jednak masz jakieś syfy...Przeskanuj dokładnie system ad–aware (2 opcja skanowania), przeskanuj system Spybot Seahr & Destory. Co do antivira to polecam Kaspersky, skaner mks'a online ( http://skaner.mks.com.pl/ )oraz zrób defragmentacje jak tu wcześniej ktos pisal. To tyle :D Powodzenia.
Utworzylem sobie nowy profil w windzie i dalej jest tak samo na nim tez strasznie wolno otwieraja sie foldery. POMOCY!!!!!!!!!!!!!
jakie pliki moga byc niedosciagane? aha przypomnialo mi sie cos jeszcze jak otwieram folder z klawiszem CTRL otwiera sie szybko i normalnie ale gdy jeden folder otwarlem juz wczesniej. Ot dziwactwo sie wkradlo w system :(
Scandisk, defragmentacja powinny pomoc. Moze masz tez niedociagniete pliki w tym katalogu.
Strona 1 / 1