problem z otwieraniem exela
Hej.Mam problem.Nie moge otworzyć lub bardzo długo otwiera mi się dokument exela po włączeniu makra.Co zrobić?
Odpowiedzi: 2
Próbowałam........i też nic.To jest dziwne,bo niektóre aplikacje otwierają się szybko a mam dwie,które potrzebują na to 35min-z zegarkiem w ręku.Cholerka a ja nie mam czasu,żeby tyle czekać,to jest mi potrzebne do pracy.Ratunku!!!!!!!
Próbowałaś z wyłączonym antywirusem ??
Strona 1 / 1
Cóż to za aplikacje? Ile mają MB? Jakie makra realizują przy otwieraniu się? Jaki masz komputer? Czy próbowałaś zapisać (zainstalować) te aplikacje i otwierać je na lepszym komputerze? <br />Pozdrawiam <br />Jeż
Zaraz, zaraz...<br>O jakich dwóch "aplikacjach", które otwierają się 35 minut mówisz?<br><br><br>Czy każdy plik Excela otwiera Ci się tak długo?<br>Jeśli masz jakiś plik, który zawiera tysiące wierszy i do tego jeszcze wiele arkuszy, to być może to jest przyczyną. Jeśli to jeszcze plik z makrami, to trzeba by się przyjrzeć makrom, bo być może "przelatują" one po tych danych w trakcie otwierania i dlatego to tyle trwa.<br>Opisz to bardziej szczegółowo.<br>