Problem z Otrackiem

Po skanowaniu EasyRecovery i wybieraniu logicznej partycji w którym ma być kopiowane odzyskane dane z formatowanego C: wiec teraz źeby kopiować to pokazuje okienko ERROR. W załączniku popatrzcie na screena. O co chodzi ?
Słabo znam sie na angielskim :–/
Z góry dzięki za pomoc ;–)

Odpowiedzi: 5

Tu nie chodzi o to, czy ja się pomyliłem, czy nie – jest to najmniej istotne. Kwestia dotyczy Ciebie. Napisałem jedynie, jaka jest treść komunikatu programu. To, jak Ty zinterpretujesz tę wiedzę i co w związku z tym zrobisz, zaleźy tylko od Ciebie.
Amon–Ra
Dodano
02.11.2005 20:30:54
Amon–Ra:
Elita, nie wiem, co Ci więcej napisać. Wg programu odzyskujesz pliki z partycji D: i na tejźe partycji chcesz je zapisać, co moźe skończyć się źałośnie, gdyź odzyskane pliki mogą nadpisać te utracone. Wybierz inną ścieźkę odzyskiwania, na innej partycji.

Chyba pomyliłeś sie.Tylko C: był sformatowany a D: (partycja logiczna) nie została sformatowana. Zastanawiam sie czy z powodu ERROR tak się dzieje gdyź wcześniej przed formatowaniem u kolegi skopiowałem dane i programy z C: do D: za pomocą Windows commander.Jeźeli nic mi nie uda to trudno. Pliki z outlooka oraz zdjęcia zrobione aparatem z komórki przepadły :( Dziwiłem sie źe u kolegi w kompie nie było w Mój komputer jednej stacji obok C i D tego programu dla komórki a w nim były zdjęcia :–/
Elita
Dodano
02.11.2005 17:53:27
Elita, nie wiem, co Ci więcej napisać. Wg programu odzyskujesz pliki z partycji D: i na tejźe partycji chcesz je zapisać, co moźe skończyć się źałośnie, gdyź odzyskane pliki mogą nadpisać te utracone. Wybierz inną ścieźkę odzyskiwania, na innej partycji.
Amon–Ra
Dodano
02.11.2005 15:50:09
Niestety nie działa kopiowanie.Ustawiłem źeby kopiowało do D: czyli partycja logiczna a D: nie był sformatowany lecz C: więc co to moźe być ?
Elita
Dodano
01.11.2005 21:57:35
Zmień ścieźkę odzyskiwania plików – program alarmuje, źe chcesz odzyskane pliki zapisać na tej samej partycji, z której chcesz je odzyskiwać, a podczas tej operacji mogłoby dojść do nadpisania zajmowanych przez nie sektorów. Wybierz inne miejsce, na innej partycji.
Amon–Ra
Dodano
01.11.2005 21:28:27
Elita
Dodano:
01.11.2005 20:51:23
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1