Problem z Otrackiem
Po skanowaniu EasyRecovery i wybieraniu logicznej partycji w którym ma być kopiowane odzyskane dane z formatowanego C: wiec teraz źeby kopiować to pokazuje okienko ERROR. W załączniku popatrzcie na screena. O co chodzi ?
Słabo znam sie na angielskim :–/
Z góry dzięki za pomoc ;–)
Słabo znam sie na angielskim :–/
Z góry dzięki za pomoc ;–)
Odpowiedzi: 5
Tu nie chodzi o to, czy ja się pomyliłem, czy nie – jest to najmniej istotne. Kwestia dotyczy Ciebie. Napisałem jedynie, jaka jest treść komunikatu programu. To, jak Ty zinterpretujesz tę wiedzę i co w związku z tym zrobisz, zaleźy tylko od Ciebie.
Amon–Ra:Elita, nie wiem, co Ci więcej napisać. Wg programu odzyskujesz pliki z partycji D: i na tejźe partycji chcesz je zapisać, co moźe skończyć się źałośnie, gdyź odzyskane pliki mogą nadpisać te utracone. Wybierz inną ścieźkę odzyskiwania, na innej partycji.
Chyba pomyliłeś sie.Tylko C: był sformatowany a D: (partycja logiczna) nie została sformatowana. Zastanawiam sie czy z powodu ERROR tak się dzieje gdyź wcześniej przed formatowaniem u kolegi skopiowałem dane i programy z C: do D: za pomocą Windows commander.Jeźeli nic mi nie uda to trudno. Pliki z outlooka oraz zdjęcia zrobione aparatem z komórki przepadły :( Dziwiłem sie źe u kolegi w kompie nie było w Mój komputer jednej stacji obok C i D tego programu dla komórki a w nim były zdjęcia :–/
Elita, nie wiem, co Ci więcej napisać. Wg programu odzyskujesz pliki z partycji D: i na tejźe partycji chcesz je zapisać, co moźe skończyć się źałośnie, gdyź odzyskane pliki mogą nadpisać te utracone. Wybierz inną ścieźkę odzyskiwania, na innej partycji.
Niestety nie działa kopiowanie.Ustawiłem źeby kopiowało do D: czyli partycja logiczna a D: nie był sformatowany lecz C: więc co to moźe być ?
Zmień ścieźkę odzyskiwania plików – program alarmuje, źe chcesz odzyskane pliki zapisać na tej samej partycji, z której chcesz je odzyskiwać, a podczas tej operacji mogłoby dojść do nadpisania zajmowanych przez nie sektorów. Wybierz inne miejsce, na innej partycji.
Strona 1 / 1