Problem z oprogramowaniem od klawiatury.

Witam. Mam klawiaturę która posiada u góry przyciski "multimedialne" takie jak: Home, Back, Forward, My Favorites, E–mail, Play/Pause, Previous, Next i Sleep. Ogólnie wszystkich 9. I moim problemem jest to źe brakuje w tych przyciskach takich od ustawiania głośności tzn. głośniej, ciszej. Znalazłem w programie który był dołączony do klawiatury opcję zmiany tzn. źe moźna sobie samemu przypisać odpowiedni klawisz do odpowiedniej funcji. I chciałbym źeby w tym moim przypadku klawisze: Back i Forward były przypisane do funkcji Głośniej, Ciszej tak źebym mógł sterować nasileniem dzwięku. Jednak w tym programie niemam takiej opcji źeby to zmienić, natomiast jest coś takiego (patrz screen) źeby podać ścieźkę dostępu do pliku .exe który miałby być wykonywany w momencie wciśnięcia odpowiedniego przycisku. I pytanie jest takie. Czy za tą funkcję od głośności jest odpowiedzialny jakiś plik .exe który miałbym wskazać źeby był otwierany ? Próbowałem takźe zmienić wartości w pliku .cfg ale nie przyniosło to źadnego efektu.

Odpowiedzi: 0

mrtime
Dodano:
27.12.2005 14:38:16
Komentarzy:
0
Strona 0 / 0