problem z opisami w gg...
mam pproblem ktory polega na tym ze gg mi nie pokazuje wszystkich opisow osob, ktorej maja opis, a czasem nawet nie pokazuja jego statusu. Rowniez poprzestawialy mi sie dzwieku w gg, jak dalem na opcje byly prowidlowo ale dzwieki jak dostalem wiad czy ktos zmienil status byly calkiem inne... pomocy
Odpowiedzi: 10
usuń zbędne kontakty ze swojej listy. U siebie miałem podobny problem, pousuwałem osoby z którymi nie rozmawiałem juz, a trzymałem tylko z sentymentu :) i zaczęło wszystko działać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
LordziaQ:ja pisalem o swoim gadu w dziale o wszystkim ... i dla swietego spokoju zrobilem rzecz ktora pomaga na wszystko format i dalej to samo ;((((((( nie widze wiekszosci opisow oraz wiekszosc ludzi jest niedostepna :( a z nimi gadam i mowia ze sa dostepni :/
moze kłopot nie tkwi u ciebie w kompa a poprostu w ustawieniach twojej osoby u danych uźytkowników nie mają u ciebie zaznaczonej opcji "pokaz przy statusie tylko dla znajomych" (ta opcja zresztą jest domyślna) czyli wniosek z tego, źe moźe dana osoba nie chce abyś widział jej topiku
A nie da sie tego zrobic w jakis prostszy sposob?? Ja wogule nie mam pliku dev32.exe...
Dobra, ale pewnie na raty wszystko robisz i proces dev32.exe uruchomiony w tasku jest.
Mozesz usługe tez najpierw wylączyć przez services.msc jak w komunikacie napisane, ale mam watpliwosci czy ja na tej liscie znajdziesz.
Nie baw sie w zamykania tylko trzepnij plik w awarynym, z konsoli, softem po resecie systemu (w HJT masz takowa opcje)
Pozniej jeszcze raz zapusc Hijacka i probuj kasowac usługe
Mozesz usługe tez najpierw wylączyć przez services.msc jak w komunikacie napisane, ale mam watpliwosci czy ja na tej liscie znajdziesz.
Nie baw sie w zamykania tylko trzepnij plik w awarynym, z konsoli, softem po resecie systemu (w HJT masz takowa opcje)
Pozniej jeszcze raz zapusc Hijacka i probuj kasowac usługe
ehh w cmd wpisalem tak jak napisales i wyskoczylo " Usluga Provides three managment service nie zostala uruchomiona", potem zrobilem tak jak napisales eraz odpalasz HJT, Misc Tools >> Delete NT service >> wpisz: FreeBSD tylko ze wyskoczylo "The server FreeBSD is enable and/or runuing. Disable it using hijack this itself (from the scan results) or the Services.msc window"!! czyli cos chyba nie jest tak
–=MC=– – Mieszasz
W wierszu poleceń (cmd) wpisujesz: net stop FreeBSD
A w Hijacku: "Do a system..." >> Config >> Misc Tools >> Delete NT service >> wpisz: FreeBSD
Zatwierdzasz, uruchamiasz ponownie system i teraz z dysku usuwasz plik dev32.exe
W wierszu poleceń (cmd) wpisujesz: net stop FreeBSD
A w Hijacku: "Do a system..." >> Config >> Misc Tools >> Delete NT service >> wpisz: FreeBSD
Zatwierdzasz, uruchamiasz ponownie system i teraz z dysku usuwasz plik dev32.exe
no ale wszystko bylo ok, komp mi sie zaciol, zrestartowalem i od tej pory tak mam...
ja pisalem o swoim gadu w dziale o wszystkim ... i dla swietego spokoju zrobilem rzecz ktora pomaga na wszystko format i dalej to samo ;((((((( nie widze wiekszosci opisow oraz wiekszosc ludzi jest niedostepna :( a z nimi gadam i mowia ze sa dostepni :/
Bobi_robert:>> wpisz: FreeBSD, OK, reset systemu i usuniecie pliku
jak wpisalem to w tym cmd to mi wyskoczylo " Usluga Provides three managment service nie zostala uruchomiona" po drugie jakiego pliku
Log logiem, ale nie wiem czemu od razu załozyłes ze ustrojstwo takie objawy daje.
Powtarzam juz X razy – Hijack to nie panaceum
Dobra przechodzimy do usuwania bo troche syfu trzeba przytepić
Wylacz przywracanie
Zakoncz proces:
dev32.exe
Usun z klucza HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\URLSearchHooks
Odinstaluj, sfixuj wpis i wywal katalog
Felerny soft
W uruchom: cmd
Wpisujesz: net stop FreeBSD
Teraz odpalasz HJT, Misc Tools >> Delete NT service >> wpisz: FreeBSD, OK, reset systemu i usuniecie pliku
Powtarzam juz X razy – Hijack to nie panaceum
Dobra przechodzimy do usuwania bo troche syfu trzeba przytepić
Wylacz przywracanie
Zakoncz proces:
dev32.exe
R3 – URLSearchHook: (no name) – _{CFBFAE00–17A6–11D0–99CB–00C04FD64497} – (no file)
Usun z klucza HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Internet Explorer\URLSearchHooks
O4 – HKLM\..\Run: [Security iGuard] C:\Program Files\Security iGuard\Security iGuard.exe
Odinstaluj, sfixuj wpis i wywal katalog
Felerny soft
O23 – Service: Provides three management service (FreeBSD) – Unknown owner – C:\WINDOWS\System32\dev32.exe
W uruchom: cmd
Wpisujesz: net stop FreeBSD
Teraz odpalasz HJT, Misc Tools >> Delete NT service >> wpisz: FreeBSD, OK, reset systemu i usuniecie pliku
Strona 1 / 1