Problem z Office XP
Mam office XP PL. Zaraz po zainstalowaniu wgrałem cracka. Po 100 włączeniach czegokolwiek, nie mogę nic zrobić w źadnym z programów. Czy to jest wina cracka?
Odpowiedzi: 14
no dzięki beriam!
bono:co mam zrobić gdy właczam jakis program offica a on nie chce dzialac??? wyswietla mi sie aktywacja przez internet badz przez telefon. przez internet nie chce mi wejsc bo mowi ze dalem zly kod. a przez telefon musze jakkis bardzo dlugi liczbowy kod wpiac. ktos wie jaki??? co mam zrobic zeby dzialalo???
odinstaluj office , wyczysc rejestr RegCleanerem i zaisnstaluj ponownie z nr .
FM9FY TMF7Q KCKCT V9T29 TBBBG
i po sprawie :wink:
co mam zrobić gdy właczam jakis program offica a on nie chce dzialac??? wyswietla mi sie aktywacja przez internet badz przez telefon. przez internet nie chce mi wejsc bo mowi ze dalem zly kod. a przez telefon musze jakkis bardzo dlugi liczbowy kod wpiac. ktos wie jaki??? co mam zrobic zeby dzialalo???
zbor:a własnie ze FM9FY TMF7Q KCKCT V9T29 TBBBG jak sie ma ofisa korporacyjnego:)
dokaldnie tak , tesh na tym numerku jade i totalny luz :wink: [/b]
apaszem staszekbył w krąg znały go ulice...
Zycie nie sensu źycie ma bezdndny kkociec!!!!!!!
Zycie nie sensu źycie ma bezdndny kkociec!!!!!!!
a własnie ze FM9FY TMF7Q KCKCT V9T29 TBBBG jak sie ma ofisa korporacyjnego:)
DTVWV–JWTRD–VVJD8–K3WYH–V7B4D
działa na100%
działa na100%
NIE DZIALA NO BO ON BARANY NIE MA WERSJI KORPORACYJNEJ !
PIERWSZY RAZ SLYSZE ZEBY PO WPISANIU W WERSJI NORMALNEJ KODU Z WERSJI KORPORACYJNEJ WERSJA ZWYKLA ZAMIENILA SIE NA KORPORACYJNA ::))
A MOZE MILENIUM SHIT ZAMIENI SIE W XPKA :)
PIERWSZY RAZ SLYSZE ZEBY PO WPISANIU W WERSJI NORMALNEJ KODU Z WERSJI KORPORACYJNEJ WERSJA ZWYKLA ZAMIENILA SIE NA KORPORACYJNA ::))
A MOZE MILENIUM SHIT ZAMIENI SIE W XPKA :)
Masz jakas dziwna wersje.
Ale zobacz na astalaviscie
Ale zobacz na astalaviscie
A jakis inny serial moze, ten nie chce u mnie dzialac.
A jakis inny serial moze, ten nie chce u mnie dzialac.
FM9FY TMF7Q KCKCT V9T29 TBBBG
Ten serial i nie bedzie potrzebny zaden crack bedziesz mial offica corporate.
Ten serial i nie bedzie potrzebny zaden crack bedziesz mial offica corporate.
Cze! Jeśli chcesz to mogę ci przesłać Crack'a działa na wszystkich wersja Office Xp (demo, 120, full, retail)
Pozdro! 8)
Pozdro! 8)
Zgadza sie musisz podmienic mso.dll albo miec seriala odpowiedniego.
Strona 1 / 1