Problem z odzyskiwaniem plików (Easy Recovery)
Otóź, zkasowałem całą partycję. Dowiedziałem się, źe b. dobrym programem do odzyskania danych jest ten co w temacie. Zainstalowałem, wybrałem polecenie "deleterecovery" no i poszło. Odzyskane dane zgrywało na drugą wolna partycję, jednakm po ukonczeniu procesu co najmniej połowy tych danych nie mogłem odczytać (czesc pokazywało jako obrazy nero?!), poza tym połowa z katalogów jakie potworzyły sie na tej wolnej partycji była pusta.
No to od nowa. Tym razem polecenie "Formatrecovery" no i to samo co poprzednio.
Ok, polecenie "advancedrecovery" wskazałem partycję, z której ma odzyskać, poszukał więcej plików niź w przypadkach poprzednich, wskazałem wolną partycję – no i poszło. Tylko, ze wynik był podobny do pozostałych. Co prawda odzyskane pliki były "czytelne" ale znowu połowa katalogów była pusta! (Aha, zaznaczyłem, zeby kompresował odzyskane katalogi(zip))
Czy ktoś mógłby mi opisać od A do Z jak odzyskac dane?
Moźe ktoś by mi przesłał creeny z programu?
Jeszcze jedna rzecz: partycja, z której chcę odzyskać dane ma 14,6 gb, nic na nie nie mam i pokazuje, ze wolne jest tylko 13,5 gb. Poza tym jak testowałem ja w Easy Recovery to pokazało, ze sa jakies błedy. Partycja, która wskazałem zeby na niej były zapisywane odzyskane dane ma tez 14,6 gb – czy to nie za mało?
No to od nowa. Tym razem polecenie "Formatrecovery" no i to samo co poprzednio.
Ok, polecenie "advancedrecovery" wskazałem partycję, z której ma odzyskać, poszukał więcej plików niź w przypadkach poprzednich, wskazałem wolną partycję – no i poszło. Tylko, ze wynik był podobny do pozostałych. Co prawda odzyskane pliki były "czytelne" ale znowu połowa katalogów była pusta! (Aha, zaznaczyłem, zeby kompresował odzyskane katalogi(zip))
Czy ktoś mógłby mi opisać od A do Z jak odzyskac dane?
Moźe ktoś by mi przesłał creeny z programu?
Jeszcze jedna rzecz: partycja, z której chcę odzyskać dane ma 14,6 gb, nic na nie nie mam i pokazuje, ze wolne jest tylko 13,5 gb. Poza tym jak testowałem ja w Easy Recovery to pokazało, ze sa jakies błedy. Partycja, która wskazałem zeby na niej były zapisywane odzyskane dane ma tez 14,6 gb – czy to nie za mało?
Odpowiedzi: 3
Nieee, nikt mnie nie wkurzył!!! Co prawda liczyłem bardzo na pomoc, ale w międzyczasie poradziłem sobie z problemem. Pliki odzyskałem w 90%. Co prawda nie udało mi się odzyskać najwaźniejszego (zdjęcie systemu .gho), ale znalazłem juz wskazówki jak krok po kroku zrobić zdjęcie, tak ze mysle, ze po sprawie.
Pozdrawiam
P.S. Nie widac Twojego avatara....
Pozdrawiam
P.S. Nie widac Twojego avatara....
Bartuch:Doooobra. Dzieki. Zamknijcie ten topic
Bartuch o co Ci chodzi ? Wkurzyłeś się na kogoś czy sam rozwiązałeś problem ? 8)
Doooobra. Dzieki. Zamknijcie ten topic
Strona 1 / 1