Problem z odtwarzaczem mp3 FOXDA
Od wczoraj mam odtwarzacz mp3 FOXDA model 6602. Cieszylem sie z niego jednak tylko do chwili podlaczenia go do komutera, gdyz zaraz potem Windows sie powiesil – wszystkie programy ktore byly wtedy uruchomione przestaly odpowiadac.
Za ktoras proba podlaczenia FOXDY do komputera, dalem mu troche wiecej czasu na nawiazanie polaczenia i rzeczywiscie po ok 5 minutach komputer sie odblokowal. W oknie "Moj komputer" widzialem ikonke dysku wymiennego, ale po kliknieciu na nia pojawial mi sie blad 'WE/WY'.
Mam system Win XP + SP1 PL + Wszystkie aktualizacje
Srpawdzalem tez ustawienia BIOSu (Abit NF7–S 2.0), ale tam wszystkie opcje dotyczace USB sa wlaczone.
Czy ktos zetknal sie juz z takim problemem lub wie jak go rozwiazac :?:
UPDATE:
Do komputera podłaczylem kamere cyfrowa, ktora komunikuje sie z koputerem w ten sam sposob co FOXDA – tez jest tworzony dyks wymienny. Kamera po kilku sekundach nawiazala polaczenie i wszystko jest OK
W Panelu Sterrowania, w podgladzie zdarzen natknolem sie na dwa bledy, ktore pojawiaja sie w chwili podlaczenia odtwarzacza. Oto one:
Kod:
Typ zdarzenia: Ostrzeźenie
Źródło zdarzenia: Disk
Kategoria zdarzenia: Brak
Identyfikator zdarzenia: 51
Data: 2004–07–16
Godzina: 12:37:10
Uźytkownik: Brak
Komputer: NOWY
Opis:
Podczas operacji stronicowania wykryto błąd urządzenia DeviceHarddisk2D.
Kod:
Typ zdarzenia: Błąd
Identyfikator zdarzenia: 11
Godzina: 12:36:21
Opis:
Sterownik wykrył błąd kontrolera na DeviceHarddisk2D.
Czy ktos z Was wie co oznaczaja te bledy, albo gdzie zdobyc o nich informacje :?:
Za ktoras proba podlaczenia FOXDY do komputera, dalem mu troche wiecej czasu na nawiazanie polaczenia i rzeczywiscie po ok 5 minutach komputer sie odblokowal. W oknie "Moj komputer" widzialem ikonke dysku wymiennego, ale po kliknieciu na nia pojawial mi sie blad 'WE/WY'.
Mam system Win XP + SP1 PL + Wszystkie aktualizacje
Srpawdzalem tez ustawienia BIOSu (Abit NF7–S 2.0), ale tam wszystkie opcje dotyczace USB sa wlaczone.
Czy ktos zetknal sie juz z takim problemem lub wie jak go rozwiazac :?:
UPDATE:
Do komputera podłaczylem kamere cyfrowa, ktora komunikuje sie z koputerem w ten sam sposob co FOXDA – tez jest tworzony dyks wymienny. Kamera po kilku sekundach nawiazala polaczenie i wszystko jest OK
W Panelu Sterrowania, w podgladzie zdarzen natknolem sie na dwa bledy, ktore pojawiaja sie w chwili podlaczenia odtwarzacza. Oto one:
Kod:
Typ zdarzenia: Ostrzeźenie
Identyfikator zdarzenia: 51
Godzina: 12:37:10
Opis:
Podczas operacji stronicowania wykryto błąd urządzenia DeviceHarddisk2D.
Kod:
Typ zdarzenia: Błąd
Identyfikator zdarzenia: 11
Godzina: 12:36:21
Opis:
Sterownik wykrył błąd kontrolera na DeviceHarddisk2D.
Czy ktos z Was wie co oznaczaja te bledy, albo gdzie zdobyc o nich informacje :?:
Odpowiedzi: 0
Strona 0 / 0