PROBLEM Z ODŚWIEŻANIEM!!!!!!!!!!
mam problem!!!posiadam karte graficzną GeForce2 MX/MX 400>właśnie postawiłem nowy system i niemogę ustawić odświeźania przy roździelczości 1024 na 768 na niewiększe niź 60 Hz:(((a przed formatem miałem 85 Hz czy to wina sterowników???
Odpowiedzi: 8
mam podobny problem, lecz wszystko dziala w 85Hz prócz "Media Center" – które to w trybie pełnoekranowym wyświetlane jest w 60Hz
mam monitor crt, najnowsze sterowniki do ge force 4 mx440, wszystkie łatki z windows update..
ma ktos moze jakis pomysl, jak sprawic, aby media center bylo wyswietlane w wiekszej czestostliwosci odswiezania?
pzdr :)
mam monitor crt, najnowsze sterowniki do ge force 4 mx440, wszystkie łatki z windows update..
ma ktos moze jakis pomysl, jak sprawic, aby media center bylo wyswietlane w wiekszej czestostliwosci odswiezania?
pzdr :)
to proste wgraj program o nazwie NVrefresh Tool ustaw źądane odświeźanie i gotowe ;p 8)
@mauser6 moźe najpierw to przeczytaj
Nic o systeme,nic o wersji DirectX , nic o tym kiedy nie ma tych 85Hz – w grach, czy wogóle . Jednym słowem źenada w przedstawieniu problemu.
Nic o systeme,nic o wersji DirectX , nic o tym kiedy nie ma tych 85Hz – w grach, czy wogóle . Jednym słowem źenada w przedstawieniu problemu.
mauser.6:Mam sterowniki!!!zresztą próbowałem na kilku i kapa!!!
a spróbuj Omegi
http://www.omegadrivers.net/
Mam sterowniki!!!zresztą próbowałem na kilku i kapa!!!
sterowniki do tego GF zainstaluj
niestety nie LSD :( mam 17 CTX
jaki monitor CRT czy LCD
Strona 1 / 1