Problem z odpaleniem większości gier z EA games
Cześć, nie zbyt wiedziałem do jakiego forum dać ten temat, ale cóź napisałem go tutaj.
Na wielu forach zgłaszałem ten problem, ale nikt nie wiedział...
Więc mam nadzieje, źe tutaj ktoś mi pomoźe !!!!!
Mam problem z odpaleniem gier EA games min. The Sims i The Sims 2 (które niedawno kupiłem, a nie chodzą:()
INstalacja idzie gładko, gdy urachamiam gre pojawia się komunikat ( zawiera błedy poniewaź nie pamiętam dokładnie jak się niektóre wyrazy pisze)
Please loginh administratoring privleges and try again.
Co na polski brzmi jakoś tak Proszę login z administratora by nadać przywilej i spróbuj ponownie.
Oczywiście mam konto na administratorze i uźywam go do wszystkiego :D
WIĘC BŁAGAM JEŚLI KTOŚ WIE JAK ROZWIĄZAĆ TEN PROBLEM NIECH NAPISZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na wielu forach zgłaszałem ten problem, ale nikt nie wiedział...
Więc mam nadzieje, źe tutaj ktoś mi pomoźe !!!!!
Mam problem z odpaleniem gier EA games min. The Sims i The Sims 2 (które niedawno kupiłem, a nie chodzą:()
INstalacja idzie gładko, gdy urachamiam gre pojawia się komunikat ( zawiera błedy poniewaź nie pamiętam dokładnie jak się niektóre wyrazy pisze)
Please loginh administratoring privleges and try again.
Co na polski brzmi jakoś tak Proszę login z administratora by nadać przywilej i spróbuj ponownie.
Oczywiście mam konto na administratorze i uźywam go do wszystkiego :D
WIĘC BŁAGAM JEŚLI KTOŚ WIE JAK ROZWIĄZAĆ TEN PROBLEM NIECH NAPISZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 8
Dobra dzieki jak nie wyjdzie to dam znać
maciej93:To to co mi wyskakuje
moźe.. przestań kablować ruskim :p
źeby nie było – wyłącz wszystkie programy w tle
To to co mi wyskakuje
maciej93:Tak a propo to gdy odpalam gre pojawia mi sie źe the sim 2 zostało zakłócone.
Pomocy.
Moze rozwiniesz swoja wypowiedz
Screeny i precyzyjne informacje mile widziane
Tak a propo to gdy odpalam gre pojawia mi sie źe the sim 2 zostało zakłócone.
Pomocy.
Pomocy.
Wielkie dzięki działa:) thx!!!!!!!!!!Jak mogę w czymś pomóc to pisz na maila thesimscity@o2.pl ;)
Jeszcze raz DZIĘKI
Jeszcze raz DZIĘKI
Dzięki, spróbuje, ale mam 2 jedno te co było na początku z nazwą Administrator, a drugoe to moje:/
Dobra utworzyłem, zainstaluje i napisze czy działa
Dobra utworzyłem, zainstaluje i napisze czy działa
Utwórz drugie konto z prawami administratora ,powinno działać :wink:
Strona 1 / 1