problem z odczytywaniem filmu 8 mila
mam problem z tym filmem poprosty jak go oddtwarzam to tylko słychac dziwiek i nic po za tym i nie widać obrazu.
CO ROBIĆ
CO ROBIĆ
Odpowiedzi: 6
dzieki paweek a wszczegolnosci the_judge za linka thx
a ja polecam stronę autora allplayera, jest tam trochę poźytecznych faqów, no i kodeków, a sposób jej wyszukania, za pomocą magicznego googla, podano wyźej 8)
aaa, zeby to zdobyc to trzeba znac taka scisle tajna strone. Uchyle Ci rabka tajemnicy, tylko nie mow o tym nikomu.
Musisz wejsc na taka strone : www.google.pl
i tam trzeba wpisac "ace mega codec pack"
nastepnie w magiczny sposob wyswietlaja Ci sie linki, wybierasz jeden z nich, np taki :
http://divx.dva.pl/index.php?dzial=kodeki
i sciagasz to co jest Ci potrzebne
tylko uprzedzam, jak powiesz o tym komus to bede musial Cie zabic :)
wiem, bo wiele osob tak mowi, ale polecam ten codec pack, poniewaz nie mialem z nim nigdy problemow. Po jego zainstalowaniu dzialaly mi filmy, a chyba o to chodzi....
Musisz wejsc na taka strone : www.google.pl
i tam trzeba wpisac "ace mega codec pack"
nastepnie w magiczny sposob wyswietlaja Ci sie linki, wybierasz jeden z nich, np taki :
http://divx.dva.pl/index.php?dzial=kodeki
i sciagasz to co jest Ci potrzebne
tylko uprzedzam, jak powiesz o tym komus to bede musial Cie zabic :)
Pawek:Tym razem nie zgadzam sie z The_judge. Instalowanie tego typu Codec Packów owszem, pewnie rozwiąźe problem, ale jest niezalecane, co za pewne wiesz The_judge. W systemie robi się prawdziwy śmietnik.
wiem, bo wiele osob tak mowi, ale polecam ten codec pack, poniewaz nie mialem z nim nigdy problemow. Po jego zainstalowaniu dzialaly mi filmy, a chyba o to chodzi....
Tym razem nie zgadzam sie z The_judge. Instalowanie tego typu Codec Packów owszem, pewnie rozwiąźe problem, ale jest niezalecane, co za pewne wiesz The_judge. W systemie robi się prawdziwy śmietnik. Zainstaluj sobie po prostu najnowszego kodeka z serii DivX (chyba 5.05a). A znajdziesz go np. na divx.pl
a z kad go mam wziaśc co bo ja nie wiem?????? 8)
pewnie nie masz zainstalowanych odpowiednich kodekow. Zainstaluj sobie ACE Mega CodeC Pack lub cos takiego i problem powinien zniknac
Strona 1 / 1