Problem z obrazem w okienkach
Moze ktos pomoze, mam problem: przy otwarciu jakiegokolwiek okna np. przegladarki strasznie "skacze" zawartosc okna, tzn. pasek przewija w gore i na dol. Nie da sie kliknac na zaden element wewnatrz okna, przynajmniej trzeba "polowac". Ktos moze mial taki problem? POMOCY!!!
Odpowiedzi: 20
No i po kłopocie. :lol:
george69 – udanej pracy źycze :wink:
george69 – udanej pracy źycze :wink:
Dzieki ColdmaN. Miales racje, to jednak tylko mala mysia :) Serdeczne THX.
:shock: a jednak ja dalej myśle źe to mysza bo widziałem na własne oczy podobny problem (tyle źe tam to była wina sterów) moźe masz walnięte kółko albo cuś. napisz co to za model mysi czy jest to radio, optyk, czy normalna kuleczka,
Jak chcesz się bawić i:
:arrow: jak masz moźliwość to podłącz inną mysie lub
:arrow: całkowicie odłącz tak by kursor się nie ruszał, następnie restart, kursor siedzi po środku, potem otwórz te okna co ci "skacza" i sprawdź
ewentualnie odpal winde w awaryjnym. i sprawdź czy problem występuje.
Jak chcesz się bawić i:
:arrow: jak masz moźliwość to podłącz inną mysie lub
:arrow: całkowicie odłącz tak by kursor się nie ruszał, następnie restart, kursor siedzi po środku, potem otwórz te okna co ci "skacza" i sprawdź
ewentualnie odpal winde w awaryjnym. i sprawdź czy problem występuje.
H E L P !!!!!!!
Nie pomoglo :(
Sprobuje, thx. Jesli sie okaze ze to takie proste :))
A czemu nie odinstalujesz myszki :?: Jeśli uzywasz np A4 techa to ten problem pojamwia się przy niektórych modelach.(konflikt z aplikacją iWheelWorks chyba w wersji 7. coś tam) Wtedy załącza np. menu podręczne albo kursor non stop przewija wszystko w góre.
Niech windows widzi twoja myszke jako zwykłą bez dodatkowych programików.
Niech windows widzi twoja myszke jako zwykłą bez dodatkowych programików.
POMOCY !!!!!!!!!!
Scan nic nie pomoga (roznymi programami), spybot tez, adaware tak samo.
:(((
:(((
Scan AV.
Nie wiem czy sie dobrze zrozumielismy. normalnie wszystko jest w porzo z obrazem. Skakanie wystepuje wtedy, gdy otwiera sie jakies okno – folder z duza iloscia plikow, albo Iexplorera. Wtedy zaczyna szalec. Wszystko w oknie lata z gory na dol, albo na boki. Chyba wywioza mnie do Tworek...
To te z CD :) , poznasz je po tym źe na płycie jest napisana nazwa producenta i model pł.głównej. :mrgreen:
Wielkie dzieki, mam nadzieje ze mi sie uda, a sterowniki plyty glownej to z CD ??
1. Sprawdzić w dxdiag – wywołanie poprzez "uruchom" czy akceleracja w opcjach grafiki jest dostępna i włączona.
2. Przeinstalować sterowniki do płyty głownej ze szczególnym uzwględnieniem tych dla AGP.
3. Zainstalować ponownie steronik karty graficznej.
Pisze ogólnie bo nie iwem jaki chipset płyty i jaka karta.
2. Przeinstalować sterowniki do płyty głownej ze szczególnym uzwględnieniem tych dla AGP.
3. Zainstalować ponownie steronik karty graficznej.
Pisze ogólnie bo nie iwem jaki chipset płyty i jaka karta.
Dzieki, ale wytlumaczcie jak laikowi co robic, czytaj: "jak krowie na rowie". Blagam, bo szlag mnie trafia, jak nie moge nic zrobic w domu !!!!
Nie, źebym się czepiał, ale ....
:lol: :wink:.... problem z właściwym rozpoznaniem sterownika grafiki .....,albo w ogóle jest widziany jako PCI.
Rebe:
A co myślisz o AGP ( falowanie ), ewentualnie odświerzanie, moźe to tysz być no ni :wink: :P
A co myślisz o AGP ( falowanie ), ewentualnie odświerzanie, moźe to tysz być no ni :wink: :P
mcscr@by – się nad tą przeglądarką kiwałem, ale uznałem, źe
Choc, kto wie ?
nacisk trzeba na np. własnie połoźyć.....przy otwarciu jakiegokolwiek okna np. przegladarki
Choc, kto wie ?
Przywróć domyślne ustawienia przeglądarki,
Czy korzystasz z gestów myszy :?:
Czy korzystasz z gestów myszy :?:
Sprawdź czy to nie problem z właściwym rozpoznaniem sterownika grafiki przez system.
Moźe nie ma właczonych opcji akceleracji, albo w ogóle jest widziany jako PCI.
Moźe nie ma właczonych opcji akceleracji, albo w ogóle jest widziany jako PCI.