problem z nowym sprzetem
mam win xp home edition, po uruchonieniu komputera, wyskakuje komunikat "znaleziono nowy sprzet–printers". Postepujac zgodnie z instrukcja instalatora, system nie moze wykryc sprzetu (printers) mimo wielokrotnych prób. Przy kazdorazowym uruchamianiu systemu pojawia sie ten sam problem. Co zrobic by nie wyskakiwal ten komunikat o znalezieniu nowego sprzetu–printers?
Odpowiedzi: 5
niestety to nie jest to, nadal przy uruchamianiu komputera wyskakuje znaleziono nowy sprzet–printer,bardzo was prosze, ludzie poradcie jak sie tego pozbyc.
W jakimkolwiek oknie – Narzedzia –> Opcje folderow odznaczyc Automatycznie wyszukuj foldery sieciowe i drukarki. Ale nie wiem czy to jest to.
Temat leci do dzialu XP.
Temat leci do dzialu XP.
gdzie mozna znalesc ta opcje? nie sugeruje ze to drukarka sieciowa, nic nie sugeruje bo nie wiem co to jest?
Piszac ten temat w dziale o sieciach sugerujesz moze wykryta drukarke sieciowa ? W takim razie musisz odznaczyc "Nie wyszukuj udostepnianych drukarek ..." czy jakos tak :wink: .
Wlasnie chodzi o to, ze ja nie mam podlaczonej drukarki a mimo to wyskakuje komunikat o nowym sprzecie. Nigdy nie mialem podlaczonej drukarki
Strona 1 / 1