Problem z nową poprawką XP

Microsoft wypuścił nową poprawkę dla SP2 nazwaną krytyczną KB885523. Ktoś z Was to instalował? Bo u mnie wiesza się instalowanie przy pliku ACGENRAL.DLL. Natomiast druga poprawka KB885894 instaluje się poprawnie i widnieje w oknie "Zmień lub usuń programy". Nie wiem w czym problem :?

Odpowiedzi: 3

Marpond:
Czy instalujesz ją poprzez Windows Update czy ściągniętą wcześniej? (...)

Otóź próbowałem instalować ją z dysku. A chciałbym ją zainstalować, by się przekonać czy coś ewentualnie pomoźe w kwestii mojego łaźącego po ekranie wskaźnika myszy. Zasugerowałem się opisem MS do tej łatki: Ta aktualizacja rozwiązuje problem z kompatybilnością systemu z aplikacjami zainstalowanymi na komputerze, które nie zostały wyprodukowane przez Microsoft. Aplikacje te uniemoźliwiały poprawną instalację Windows XP Service Pack, krytycznych i innych aktualizacji w systemie. Ta aktualizacja powinna zostać zainstalowana w systemie, aby umoźliwić bezpieczną instalację wszelkich aktualizacji teraz i w przyszłości. W sumie to mam zainstalowany świeźy system XPSP2 :D ...wyraźnie stoi w opisie, źe chodzi m.in. o poprawną instalację SP (więc niby po co mi to), ale ja zwyczajnie szukam panaceum na te problemy z myszą :?
Robert74
Dodano
11.10.2004 14:33:36
Czy instalujesz ją poprzez Windows Update czy ściągniętą wcześniej?
Dziwne,mimo iź mam ustawione powiadamianie o aktualizacjach i ręcznie sprawdzanie na stronie windows update nie pokazuje mi źe te poprawki powinienem instalować (mam juź SP2). Dowiedziałem się, źe podobno są potrzebne przed instalacją SP2, źeby system poprawnie przyjął tego service packa. Moźe wcale nie są ci potrzebne?
Marpond
Dodano
11.10.2004 02:35:08
Wlasnie , to juz kolejna poprawka do poprawki , czyli do SP2. byc moze juz za kilka miesiecy bedziemy mogli uslyszec o kolejnym SP , ale tym razem SP3

Nie wiem , czy ci to cos pomoze , ale ...

http://xp.freshsite.pl/cgi–bin/newsproxp/viewnews.cgi?search

PS. Ja jade nadal na SP1 i to mi w zupelnosci wystarczy. Maszyna mi dziala bez zadnych zastrzezen.

Pozdrawiam
Sam_Sobie
Dodano
11.10.2004 01:21:09
Robert74
Dodano:
10.10.2004 14:16:54
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1