problem z Nortonem AntiVirus–pilne!
wyswitla mi sie non stop komunikat ze am nie aktywny system ochrony antywirusowej, i ze "aby zapobiec powtarzaniu alertow o stanie zabezpieczen uzywaj alertow marki Norton AntiGVirus i wylacz odpowiadajace im alerty Centrum zabezpieczen systemu windows". a nie wiem jak mam to zrobic! probowalam uaktywnic ochrone antywirusowa ale nic to nie dalo. pomozcie! :(
Odpowiedzi: 6
sorki...jesli jestes cierpliwa;)
...mój problem byl identyczny, kiedys tam...proponuje przywrócic system, a jesli t onie pomoze to tam w Nortonie sa takie funkcje do wlanczania i wylanczani funkcji, jesli jestes cierpliwy i ladne parenascie razy (nie w jeden dzien) bedziesz wlanczal i wylanczal na przemian te funkcje to powinno w koncu zaskoczyc...mnie sie przynajmniej udalo...a jak nie to sorki, ja nie mam narazie innych pomyslów...
piecia1, po pierwsze wyłacz caps locka i nie wydzieraj się wniebogłosy, po drugie nie polecaj innym programu, który nie dośc, ze montuje fałszywe tapety na pulpicie to jeszcze oszukuje naiwnych uźytkowników w sposób, który lucy zademonstrował.
odradzam instalowanie SpySheriff , po pierwsze juź z samego załoźenia jest to program antyszpiegowski a nie antywirusowy, to dwa odmienne rodzaje zagroźeń. Po drugie, program o którym mowa jest nieuczciwym produktem zawierającym agresywną reklame ,raportuje o fałszywym nieistniejącym zagroźeniu http://www.lavasoftresearch.com/spywareno.shtml i wysyła inne fałszywe alarmy odkrycia szpiegów by zachęcić do jego kupna .Program znajduje się na liście nieuczciwych producentw softu portalu spywarewarrior.com a reklamuje się na domenach: spysheriff.com , spyware–cash.com
antispynow.com
antispynow.com
MUSISZ ZAINSTALOWAĆ SOBIE DRUGI PROGRAM ANTYWIRUSOWY ALE PRZEDTEM NIE ODINSTALOWYWUJ NORTONA BO TEN NOWY MUSI SPRAWDZIĆ NORTONA, ZAINSTALUJ SOBIE SWIETNY PROGRAMIK SPYSHERIF!
Co to za wersja Nortona, jest zgodna z centrum zabezpieczeń ?
Komunikatu prawdopodobnie pozbedzesz sie przez panel sterowania/centrum zabezpieczeń/zmien sposob informowania.../ochrona przed wirusami (odznaczyć)
Komunikatu prawdopodobnie pozbedzesz sie przez panel sterowania/centrum zabezpieczeń/zmien sposob informowania.../ochrona przed wirusami (odznaczyć)
Strona 1 / 1