problem z Nortonem AntiVirus–pilne!

wyswitla mi sie non stop komunikat ze am nie aktywny system ochrony antywirusowej, i ze "aby zapobiec powtarzaniu alertow o stanie zabezpieczen uzywaj alertow marki Norton AntiGVirus i wylacz odpowiadajace im alerty Centrum zabezpieczen systemu windows". a nie wiem jak mam to zrobic! probowalam uaktywnic ochrone antywirusowa ale nic to nie dalo. pomozcie! :(

Odpowiedzi: 6

sorki...jesli jestes cierpliwa;)
Control
Dodano
18.08.2005 18:45:57
...mój problem byl identyczny, kiedys tam...proponuje przywrócic system, a jesli t onie pomoze to tam w Nortonie sa takie funkcje do wlanczania i wylanczani funkcji, jesli jestes cierpliwy i ladne parenascie razy (nie w jeden dzien) bedziesz wlanczal i wylanczal na przemian te funkcje to powinno w koncu zaskoczyc...mnie sie przynajmniej udalo...a jak nie to sorki, ja nie mam narazie innych pomyslów...
Control
Dodano
18.08.2005 18:43:17
piecia1, po pierwsze wyłacz caps locka i nie wydzieraj się wniebogłosy, po drugie nie polecaj innym programu, który nie dośc, ze montuje fałszywe tapety na pulpicie to jeszcze oszukuje naiwnych uźytkowników w sposób, który lucy zademonstrował.
Bobi
Dodano
13.08.2005 21:20:58
odradzam instalowanie SpySheriff , po pierwsze juź z samego załoźenia jest to program antyszpiegowski a nie antywirusowy, to dwa odmienne rodzaje zagroźeń. Po drugie, program o którym mowa jest nieuczciwym produktem zawierającym agresywną reklame ,raportuje o fałszywym nieistniejącym zagroźeniu http://www.lavasoftresearch.com/spywareno.shtml i wysyła inne fałszywe alarmy odkrycia szpiegów by zachęcić do jego kupna .Program znajduje się na liście nieuczciwych producentw softu portalu spywarewarrior.com a reklamuje się na domenach: spysheriff.com , spyware–cash.com
antispynow.com
lucy
Dodano
13.08.2005 19:23:54
MUSISZ ZAINSTALOWAĆ SOBIE DRUGI PROGRAM ANTYWIRUSOWY ALE PRZEDTEM NIE ODINSTALOWYWUJ NORTONA BO TEN NOWY MUSI SPRAWDZIĆ NORTONA, ZAINSTALUJ SOBIE SWIETNY PROGRAMIK SPYSHERIF!
piecia1
Dodano
13.08.2005 18:31:31
Co to za wersja Nortona, jest zgodna z centrum zabezpieczeń ?
Komunikatu prawdopodobnie pozbedzesz sie przez panel sterowania/centrum zabezpieczeń/zmien sposob informowania.../ochrona przed wirusami (odznaczyć)
Bobi
Dodano
08.08.2005 23:33:27
marusia
Dodano:
08.08.2005 23:30:15
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1