Problem z NFS
Mam problem z 2 gramni z serii NFS "Hot Pursuit 2" oraz "underground2", jak je zainstalowałem poprawnie i włoźyłem płytę z grą do napędy i odpaliłem tą gre to pojawia się napis; "Plese insert the correct CD–ROM, select ok and restart aplication". DSlaczego tak się dzieje przecieź mam włoźony odpowiedni CD–ROM?
Odpowiedzi: 9
theboss78:To trzeba miec cos takiego na litekre "c".
Zgada się, takie cos się nazywa "cukierek" albo słodzik. Jeśli masz "legalne" gry to na cd poszukaj :D
hehe poszukaj sobie czegoś dokładnie na płycie a napewno giery zadziałają :> hehe
niie na orginalnych grach jest ten sam problem
Powod zapewnie ten sam co wyzej :Dstach123:mam teź 2 proble jak gram w gry wiścigowe to niemogie wcisnąć 2 klawiszy na raz strzałki do góry i w prawo.Jak je wciskam to nic się nie dzieje a z głośniczka systemoewego słychać 1 krutki dzwięk. Kiedy to samo robie ze strzałłkąw lewio wszystko jest ok> Dlavczego?
mam teź 2 proble jak gram w gry wiścigowe to niemogie wcisnąć 2 klawiszy na raz strzałki do góry i w prawo.Jak je wciskam to nic się nie dzieje a z głośniczka systemoewego słychać 1 krutki dzwięk. Kiedy to samo robie ze strzałłkąw lewio wszystko jest ok> Dlavczego?
To trzeba miec cos takiego na litekre "c".
Nikt nie tego nie poda patrz regulamin.
Nikt nie tego nie poda patrz regulamin.
Moźna – Kupić oryginał NFS HP 2 tylko 36.50 zł – nie tak duźo.
merlin.pl
merlin.pl
a niemoźna jakoś to uruchomić?
Odpowiedzni, ale nie oryginalny.
Strona 1 / 1