problem z Nfs underground 2 pilne !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

czesc mam problem z instalacją gry Need For Speed Undergroun 2 otoź prze instalacji wszystko jest dobrze ale jek naped ma odczytywac plik Speed2.exe no to sie zawiesza i nie reaguje tak samo jest w przypadku jedynki nfs. prosze o pomoc dzieki

Odpowiedzi: 10

idallia:
a moim zdaniem jest tak jak napisał matijas...
matijas:
cd–rom Ci sie zje*** tak jest z nimi... daj go do czyszczenia :P

mój cd–romek teź juź ledwo dycha i nieczyta połowy nagrywanych płyt a w szczególności dvd–rw... :))))

Nie dziwie mu się ;)
Anonymous
Dodano
05.04.2005 20:25:51
a moim zdaniem jest tak jak napisał matijas...
matijas:
cd–rom Ci sie zje*** tak jest z nimi... daj go do czyszczenia :P

mój dvd–romek teź juź ledwo dycha i nieczyta połowy nagrywanych płyt a w szczególności dvd–rw... :)))) :p
idallia
Dodano
05.04.2005 20:24:04
Standardowe zabezpieczenie antypirackie firmy Electronic Arts...Speed.exe zawsze jest "obciąźony" zabezpieczeniem.
Zabezpieczenie to polega na tym, źe podczas tłoczenia oryginalnej płyty wtłaczane są specjalne "znaki" tzn. plik speed.exe jest wtłoczony tak, źe nagrywarka nie potrafi odwzorować go podczas wypalania. Wypal płytke jeszcze raz.

Osobiście uwaźam, źe głupotą jest to, źe wielkie korporacje wydają miliony dolarów na zabezpieczenia ich programów, jak i tak crackreom nie sprawiają większych trudności, i odpowiednie "łatki" i tak pojawiają się po 2 tygodniach od premiery takowego produktu. Lepiej te pieniądze przeznaczyć na cele charytatywne.
mrTom
Dodano
04.04.2005 23:18:05
moze poprostu twoj komp nie chce juz sie z ta gra męczyć :wink: .
powaznie to raczej jest cos z plytkami.wgraj je na dysk i sprobuj z nich cos odpalic,albo pozycz od kogos.
klonpiotr
Dodano
02.04.2005 23:37:39
cd–rom Ci sie zje*** tak jest z nimi... daj go do czyszczenia :P ja chyba kiedys do takiego czegos dawalem :D lub kup nowy ;] (sprawdz moze nie tylko ta gra meczy sie w tym cd–romie)
matijas
Dodano
02.04.2005 18:46:08
tylko ze plytki sa czyste jak łza zadnych porysowan
czy antivirus ma ty cos do rzeczy albo firewall??
zulwik
Dodano
30.03.2005 17:39:54
Bo sie porysowały.
Damianos
Dodano
30.03.2005 17:27:34
no tak ale wczesniej mi te płytki chodziły w kopie jest tak dopiero teraz
zulwik
Dodano
30.03.2005 17:21:57
pIEKAr:
płytki są piiiip... nastepnym razem powiedz koledze zeby postarał nie uszkodzic ci płyty jak przegrywa albo ci ją przynosi..
Jak smiesz posadzac go o piractwo ;) Po prostu trafił mu sie wadliwy egzemplarz i musi wymienic w sklepie :(
kietek
Dodano
30.03.2005 16:58:53
zulwik:
czesc mam problem z instalacją gry Need For Speed Undergroun 2 otoź prze instalacji wszystko jest dobrze ale jek naped ma odczytywac plik Speed2.exe no to sie zawiesza i nie reaguje tak samo jest w przypadku jedynki nfs. prosze o pomoc dzieki

płytki są piiiip... nastepnym razem powiedz koledze zeby postarał nie uszkodzic ci płyty jak przegrywa albo ci ją przynosi..
pIEKAr
Dodano
30.03.2005 16:01:14
zulwik
Dodano:
30.03.2005 13:46:31
Komentarzy:
10
Strona 1 / 1