Problem z NFS MW
Mój kumpel ma problem po zainstalowaniu gry klika na ikonę i nic się nie dzieje pojawia sie tylko play,options,readme itd. i... nic.
NIe wiem dokładnie jakiego ma kompa ale ma lepszego ode mnie a mi gierka chodzi dobrze!!Jeśli ktoś wie o co biega to niech powie.Bede bardzo Wdzięczny!! :(
NIe wiem dokładnie jakiego ma kompa ale ma lepszego ode mnie a mi gierka chodzi dobrze!!Jeśli ktoś wie o co biega to niech powie.Bede bardzo Wdzięczny!! :(
Odpowiedzi: 10
fipek:Adik 156 napisał;
fipek napisał:
To dziwne bo gra nie jest oryginałem a nie ma cracka lol:lol:
no widzicie i juz po problemie.
"nie dość źe złodziej to jeszcze ***"
Załoźe się źe większość zwas ma piraty więc ty mnie tu nie wyzywaj od złodzieji!! :x
ma czy nie ma, jest sprytny i sie do tego nie przyznaje. Nie masz co ratować sytuacji, bo cała wina jest po Twojej stronie.
Adik 156 napisał;
fipek napisał:
Załoźe się źe większość zwas ma piraty więc ty mnie tu nie wyzywaj od złodzieji!! :x
fipek napisał:
fipek:To dziwne bo gra nie jest oryginałem a nie ma cracka lol:lol:
brtx:jak nie ma jak ma ;–)
nie ma. Deviance ponoc stworzyło cracka ale on nie działa w 90% przypadków. Sa róznego rodzaju wisienki ale wiecej juź nie powiem.
Mój kumpel ma problem po zainstalowaniu gry klika na ikonę i nic się nie dzieje pojawia sie tylko play,options,readme itd. i... nic.
:shock: daj screena, ze co sie pojawia?? ze kiedy, ze jak?
damiancore:jak pirat to sie okaźe w praktyce.
ale jesli ktos na starcie powie ze pirat bo nieświadom regilaminu, to mamy problem z głowy i licznika podnosic nadaremnie nie trzeba :mrgreen:
jak nie ma jak ma ;–)
pewnie jest oryginalna – jak kupiles masz prawo reklamacji.
Pozdrowienia
pewnie jest oryginalna – jak kupiles masz prawo reklamacji.
Pozdrowienia
ta gra nie ma cracka!
Zazwyczaj gdy jest pirat i są problemy to wina cracka, dlatego się pytam
co za pytanie? Czy to waźne ?? jest problem to trzeba pomóc, a nie wyciskac na siłe, jak pirat to sie okaźe w praktyce.Peter_l:Pirat czy oryginał?
Jako źe nie przedstawił swojego problemu dość kalownie, to teź ni ma dopiwedzi.
Pirat czy oryginał?
Strona 1 / 1