Problem z netem po usunięciu uźytkownika
Mój problem polega na tym źe w win 98 stworzyłem nowego uzytkownika a starego usunołem i tym samym straciłem ustawienia z netem i poczte. Wszystko było by ok ale korzystam z pakietu tp i mam tam swoje hasło i login , ale teraz gdy ustawaim to wszystko na nowym urzytkoniku to gdy sie polacze to wyskakjuje bład uźytkonika lub hasla ale haslo i login napewno jest dobre . Co teraz mam zrobić , w czym moźe tkwić błąd prosze pomoc
Jeszcze jedno gdzie sie znajduje katalog gdzie są stazy urzytkonicy moze zostało cos z tego zapamietane , wtedy to przywrócił bym starego uzytkownika ale wątpie bo juz kilka razy tworzyłem urzytkonika i ten pierwotny na ktorym wszystko bylo ok moze być zastąpiony
Z Powaźaniem Marcin Nes
Jeszcze jedno gdzie sie znajduje katalog gdzie są stazy urzytkonicy moze zostało cos z tego zapamietane , wtedy to przywrócił bym starego uzytkownika ale wątpie bo juz kilka razy tworzyłem urzytkonika i ten pierwotny na ktorym wszystko bylo ok moze być zastąpiony
Z Powaźaniem Marcin Nes
Odpowiedzi: 1
Moglbys to jeszcze raz opisac ? Ale tak bardziej czytelniej ? No bo do konca nie wiadomo co straciles. Jaka poczte ? Jakie polaczenie z netem ? Jesli chodzi o odebrane wczesniej w jakims programie pocztowym wiadomosci, to w jakim programie ? No i polaczenie z netem. Modem pewnie jesli masz pakiet TP. W takim razie powinien Cie polaczyc jesli podasz prawidlowy login i haslo. Tworzysz nowe polaczenie w Dial–Up Networking ? Moze trzeba modem odinstalowac ?
Wiecej szczegolow i nie tak chaotycznie.
Wiecej szczegolow i nie tak chaotycznie.
Strona 1 / 1