Problem z Nero Vision !
Mam problem z Nero 7 a dokładnie z Nero Vision bo reszta działa OK.
W trakcie dodawania do projektu plików lub tworzenia rozdziałów pojawia się komunikat o błędzie aplikacji po czym oczywiście aplikacja się zamyka no i mogę zaczynać od nowa....
(Sygnatura błędu: AppName: nerovision.exe, AppVer: 4.1.0.15,
ModName: gcfilter.ax, ModVer: 4.1.0.15, Offset: 00002b1b)
Komunikat pojawia się w trakcie dodawania do projeku i w czasie prób tworzenia rozdziałów ale tylko wtedy gdy próbuję dodać lub tworzyć rozdziały z więcej niź 40 plików/ujęć bez względu na format i wielkość moźe to być AVI albo MPEG, 10 sek. lub 10 min. kaźdy jedyną barierą jest ilość tych plików powyźej 40 wszystko wysiada!
Czy ktoś moźe mi pomóc ?
W trakcie dodawania do projektu plików lub tworzenia rozdziałów pojawia się komunikat o błędzie aplikacji po czym oczywiście aplikacja się zamyka no i mogę zaczynać od nowa....
(Sygnatura błędu: AppName: nerovision.exe, AppVer: 4.1.0.15,
ModName: gcfilter.ax, ModVer: 4.1.0.15, Offset: 00002b1b)
Komunikat pojawia się w trakcie dodawania do projeku i w czasie prób tworzenia rozdziałów ale tylko wtedy gdy próbuję dodać lub tworzyć rozdziały z więcej niź 40 plików/ujęć bez względu na format i wielkość moźe to być AVI albo MPEG, 10 sek. lub 10 min. kaźdy jedyną barierą jest ilość tych plików powyźej 40 wszystko wysiada!
Czy ktoś moźe mi pomóc ?
Odpowiedzi: 6
emek:Sprawdziłem... ta wersja zachowuje się tak samo teź nie działa.
No to masz odpowiedź. Ogranicz liczbę plików albo poscalaj sobie kilka najpierw, potem to samo z następna ilością i moźe wtdy uzyskasz chciany efekt.
8) Pozdro.
Sprawdziłem... ta wersja zachowuje się tak samo teź nie działa.
damiancore:Nie krępuj się. Dopóki mnie nie będziesz obraźał – wal śmiało.
Co do tematu, to i tak bym sprawdził ta łatkę.
PS.
Jaka tam wiedza :P
Nie mam zwyczaju nikogo obraźać a jedynie zwrócić uwagę a co do wiedzy to twierdze, źe ją posiadasz.
Łatkę moźna oczywiście sprawdzić, ale ja chyba będę obstawał przy swoim. Nero nie przygotowanie jest na takie ilości obróbki.
8) Pozdro.
Nie krępuj się. Dopóki mnie nie będziesz obraźał – wal śmiało.moohomor:Nie chciałbym tu podwaźać Twojej wiedzy...
Co do tematu, to i tak bym sprawdził ta łatkę.
PS.
Jaka tam wiedza :P
damiancore:zobacz ponizej do linka:
http://www.nero.com/nero7/plk/Patch_for_NVE3.html
Nie chciałbym tu podwaźać Twojej wiedzy, ale nie wiem czy patch dla NVE serji 3 będzie pasował do NV 4 a takowy znajduje się w paczce Nero 7.
emek:Komunikat pojawia się w trakcie dodawania do projeku i w czasie prób tworzenia rozdziałów ale tylko wtedy gdy próbuję dodać lub tworzyć rozdziały z więcej niź 40 plików/ujęć bez względu na format i wielkość moźe to być AVI albo MPEG, 10 sek. lub 10 min. kaźdy jedyną barierą jest ilość tych plików powyźej 40 wszystko wysiada!
Być moźe jest to niedpracowanie ze strony producenta, źe przy takiej ilości głupieje.
8) Pozdro.
zobacz ponizej do linka:
Strona 1 / 1