PROBLEM z NERO i USB 2,0 NIESAMOWITY SPADEK WYDAJNOŚCI
Witam mam bardzo dziwny problem. Posiadam WinXP , płyte asus a7v333 , amd xp 2100 , problem jest tego typu ze nero strasznie długo nagrywa płyty min 12 minut z weryfikacją , a gdy podłoncze skaner lub coś innego co wykorzystuje usb 2.0 do portu to juź totalny zwis. Nero zwalnia niesamowicie min 1 godzina na płyte. Wykorzystanie porocesora przy nagrywaniu i podłonczonym urządzeniu do usb 2.0 wynosi 100 % tak jest obciąźony ze kursor sie nie przemieszcza praktycznie. Nie wiem co jest grane robiłem system 3 razy i cały czas to samo. Zainstalowałem SP1 i sterowniki do usb 2.0 nowe ze strony microsoftu i dalej to samo . nie mam pojęcia co sie dzieje . BŁAGAM O POMOC !!!!!!!!!!!!!!
albizkit@wp.pl
–––––––––––––––
albizkit@wp.pl
–––––––––––––––
Odpowiedzi: 3
Zara, zara . Czy mam rozumieć, źe nagrywarka pracuje w UDMA4/5 ?
Szczerze powiedziawszy ....wątpię.
To jedno, a dwa – w logach systemowych błeś? panel – narzędzia adm. – podgląd zdarzeń – czy jest tam coś z oznaczeniem błedu lub ostrzeźenia, a jeźlei tak to co i co podają informacje po kliknięciu na taki wpis ?
I – czy sprawdziłeś te ew. konflikty zasobów dla USB ?
Szczerze powiedziawszy ....wątpię.
To jedno, a dwa – w logach systemowych błeś? panel – narzędzia adm. – podgląd zdarzeń – czy jest tam coś z oznaczeniem błedu lub ostrzeźenia, a jeźlei tak to co i co podają informacje po kliknięciu na taki wpis ?
I – czy sprawdziłeś te ew. konflikty zasobów dla USB ?
jeźeli chodzi o urządzenia podrzędne to wszystko tak samo jak w urządzeniach głownych czyli to co napisałem wyźej
Sądząc po wynikach to są dyski. A nagrywarka ?
O nią to głównie chodzi.
O nią to głównie chodzi.
Strona 1 / 1