problem z neostrada
przy podlaczeniu neostrade po tak 5–10 minut restartuje sie komp na blue ekran i pisze 0x0000000d1 a na dole usbuhci.sys
tak jest w kolko– co mozna zrobic??
tak jest w kolko– co mozna zrobic??
Odpowiedzi: 6
Witam!!!
Nie wiem czy Ci to pomoźe ale mi pomogło. Nie moźesz instalować oprogramowania tepsy. Czyli włącz komputer podłącz modem i zainstaluj tylko i wyłącznie sam sterownik modemu, nic więcej. Pozdrawiam.
Nie wiem czy Ci to pomoźe ale mi pomogło. Nie moźesz instalować oprogramowania tepsy. Czyli włącz komputer podłącz modem i zainstaluj tylko i wyłącznie sam sterownik modemu, nic więcej. Pozdrawiam.
Witam!!!
Witam
Miałem to samo, płyta Asus. Przestawiłem zworkę na zasilaniu USB i podłączyłem do portu USB3,4–śmiga aź miło, a myślałem, źe mnie coś trafi.
Miałem to samo, płyta Asus. Przestawiłem zworkę na zasilaniu USB i podłączyłem do portu USB3,4–śmiga aź miło, a myślałem, źe mnie coś trafi.
Wiesz...
Zbyt duźa liczba łatek z Windows Update nie jest zbyt zdrowa dla systemu.
Powinno się starannie dobierać aktualizacje.
Np. Pack plus łata do blastera i kilka łatek krytycznych, to wystarczające minimum do poprawnej pracy systemu.
To moźe być jedna z przyczyn problemu.
Moźna spróbować przywracania systemu z okresu przed pojawieniem się tego błędu.
Zbyt duźa liczba łatek z Windows Update nie jest zbyt zdrowa dla systemu.
Powinno się starannie dobierać aktualizacje.
Np. Pack plus łata do blastera i kilka łatek krytycznych, to wystarczające minimum do poprawnej pracy systemu.
To moźe być jedna z przyczyn problemu.
Moźna spróbować przywracania systemu z okresu przed pojawieniem się tego błędu.
mam servic pack i kilka latek po instalce service...mam tez sterowniki do usb z plyty neostrady–i co ty na to??dziwne no nie...
Wygląda to na problem ze sterownikiem usb do twojej płyty głównej.
Jeźeli pisiadasz te stery zainstaluj ponownie.
Dobrym rozwiązaniem jest teź instalacja Service Packa.
Jeźeli pisiadasz te stery zainstaluj ponownie.
Dobrym rozwiązaniem jest teź instalacja Service Packa.
Strona 1 / 1