Problem z naprawą XP! przerwanie instalacji!!

Mam problem, po wlozeniu plyty do cd –romu, otworzyly mi sie opcje i wzialem przez przypadek naprawa windowsa XP, a nie instalacja i przerwalem to instalację , ale jak wyciągam płytę i restartuje komputer to znowu wyskakuje okno w którym jest zawioeszona instalacja i ciągle pisze ze zostalo 9 min. nie mogę w ten sposób uruchomic komputera , co mam robić????
Proszę o pomoc natychmiastową

Odpowiedzi: 4

cyrax:
Ale jak przerwac instalacje , czy sie da przerwac instalacje , oto mi chodzi , zebym mogl wlaczyc po przerwaniu instalacji kompa

Nie da się. Pliki poprzedniej instalacji zostały usunięte, a now2ej – tej naprawczej – jeszcze nie nie powgrywały, porejestrowały itp.
Musisz zakończyć tę naprawę, albo zrezygnować z tego co jest na dysku i rozpocząć nową instalację .

PS.
Rozwaźania na temat jakich PEBuilderów sobie daruję.
Rebe
Dodano
17.08.2004 09:55:49
Skoro i tak chciałeś instalować a nie naprawiać (tak to zrozumiałem) to w czym problem – format c (z dyskietki W.98 lub ME) i od nowa...
Endriu
Dodano
17.08.2004 01:21:05
Ale jak przerwac instalacje , czy sie da przerwac instalacje , oto mi chodzi , zebym mogl wlaczyc po przerwaniu instalacji kompa
cyrax
Dodano
17.08.2004 00:03:50
Podejdź do kolegi i poproś go o oryginalną płytę instalacyjną albo choć dobrą kopię. Niedawno ciągnąłem z internetu wersje iso linuxa i w czasie instalacji zawsze padał w tym samym miejscu, potem ściągnołem jeszcze raz i wszystko poszło dobrze. Pozdrowienia
SN
Dodano
16.08.2004 23:50:40
cyrax
Dodano:
16.08.2004 23:38:40
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1