Problem z nagrywaniem płyt

Mam problem z nagraniem płyty 870 MB.
Mam Nero 6.6.0.1 i włączam w ustawieniach Overburning (max.99 min.) w trybie disc at once, tak teź wybieram przed samym nagraniem.
Ale gdy wciskam wypalanie pojawia mi się komunikat z załącznika!
Dodam, źe w napędzie jest płyta 870 MB.
Co to jest?
Dodam równieź, źe do tej pory nie miałam problemów z nagrywaniem płyt większych niź 700 MB.
Moźe to ma związek z tym, źe to jest nowsza wersja nero (niź ta, na której poprzednio nagrywałam z powodzeniem).
Acha! Żeby nie było wątpliwości – moja nagrywarka obsługuje overburning.
Pomóźcie!

Pozdrawiam cieplutko
Lia

Odpowiedzi: 6

bimber:
Wcale nie IE6 tylko opera panie McScr@by :D

A bo pewnie masz >> Przedstawiaj sie jako MSIE 6.0
Chodzi o podpis??
Bobi
Dodano
13.01.2005 00:26:05
Wcale nie IE6 tylko opera panie McScr@by :D
bimber
Dodano
13.01.2005 00:09:38
:arrow: http://www.google.pl/search?sourceid=navclient&hl=pl&ie=UTF–8&oe=UTF–8&q=nero+ultra+edition+vs.+enterprise
McScr@by
Dodano
13.12.2004 22:14:54
To , źe nagrywarka obsługuje OB to jedno, a czy obsługuje płyty tej wielkości ?

Obsługuje płyty tej wielkości, bo jak juz wspomniałam – pół pudełka juź takowych nagrałam bez problemu.

Natet jeźlei tak to przyczyny moga być dwie – ta płyta jest o kant ew. nero znowu – nie pierwszy raz – coś ma spieprzone z OB, a w takim wypadku pewnie trzeba czekać na wersję poprawioną lub wócić od starszej.

Tak teź pewnie zrobię. W ogóle muszę stwierdzić, źe to nowe nero jest jakieś lewe. Koleźanka nigdy nie miała problemów z kopiowaniem płyt (klika się takie dwie płytki – kopia CD) a w tym nowym nie mogła. Pojechałam do niej, patrzę a tu trzeba RĘCZNIE ustawić napęd źródłowy! Skąd to się wzięlo? Tak nigdy nie było.
Acha! Powiedzcie mi jeszcze: jaka jest róźnica między nero ultra edition a enterprise?

Pozdrawiam

Lia
Lia
Dodano
13.12.2004 11:00:48
Natet jeźlei tak to przyczyny moga być dwie – ta płyta jest o kant ew. nero znowu – nie pierwszy raz – coś ma spieprzone z OB, a w takim wypadku pewnie trzeba czekać na wersję poprawioną lub wócić od starszej.
Rebe
Dodano
13.12.2004 08:23:54
Rebe
Dodano
13.12.2004 08:23:54
Lia
Dodano:
12.12.2004 21:52:39
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1