Problem z nagrywaniem dzwieku z Tunera TV SAT na XP HELP!!!

Witam
mam maly problemik zwiazany z tematem nagrywania muzyki na xp.Jestem fanem muzyki greckiej.Zakupilem tuner TV sat polaczylem go kabelkiem z karta dzwiekowa.Glosniczki komputerowe odbieraja muzyke z tunera sat super ale chce ten dzwiek teraz nagrac na dysk .Wlaczam rejestrator dzwieku a on nagrywa tylko 60sekund i konczy (dysk twardy ma 120 GB)Niestety mam plyte gl.Asus P4P8X ze zintegrowana karta dzwiekowa Sound Max i ona chyba nie posiada opcji nagraj! Co zrobic by najpierw zgrac np 1 godzine muzyki na dysk twardy a potem wypalic ja na CD lub DVD w windowsie XP Professional Goraco prosze o pomoc.Uprzejmie dziekuje :oops:

Odpowiedzi: 3

Odpisz na mego emalia.
Wiem chyba co się dzieje. Ostbahn
============================

baden:
Witam
mam maly problemik zwiazany z tematem nagrywania muzyki na xp.Jestem fanem muzyki greckiej.Zakupilem tuner TV sat polaczylem go kabelkiem z karta dzwiekowa.Glosniczki komputerowe odbieraja muzyke z tunera sat super ale chce ten dzwiek teraz nagrac na dysk .Wlaczam rejestrator dzwieku a on nagrywa tylko 60sekund i konczy (dysk twardy ma 120 GB)Niestety mam plyte gl.Asus P4P8X ze zintegrowana karta dzwiekowa Sound Max i ona chyba nie posiada opcji nagraj! Co zrobic by najpierw zgrac np 1 godzine muzyki na dysk twardy a potem wypalic ja na CD lub DVD w windowsie XP Professional Goraco prosze o pomoc.Uprzejmie dziekuje :oops:
Anonymous
Dodano
20.12.2003 17:58:03
Witam
wielkie dzieki za pomoc.Niestety w sterowniczkach do mojej karty nie moge znalezc nagrywania.Pracuje juz natomiast nad programikiem do nagrywania dzwieku.Pozdrawiam :wink:
baden
Dodano
20.12.2003 01:16:55
Np. Rosoft Audio Recoder :

http://download.chip.pl/download_58680.html?cm_cmd=1

Sprawdź teź w sterownikach swojej karty czy nie masz takiej opcji.
Nie szkodzi źe zintegrowana.
MarcinX
Dodano
16.12.2003 20:45:49
baden
Dodano:
16.12.2003 01:59:17
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1