Problem z nagrywaniem dźwięków

witajcie. Mam zintegrowaną kartę Realtek HD i poważny problem. Nagrywa mi czy to z mikrofonu,czy przez wejście liniowe tylko lewy kanał. Regulować opcji nagrywania nawet nie mogę bo wszystko jest szare. http://muhaho.com/scr.JPG tak to wygląda. Jestem w trakcie nagrywania "demo" i akurat się SB Live'a musiałem pozbyć :( Proszę o pomoc

Odpowiedzi: 3

A kto Ci takich głupot nagadał, że nie możesz jej sformatować? Zainstaluj sobie Partition Magic 8 i podziel istniejącą partycję mimo istniejącego już systemu wykorzystując wolne miejsce na dysku. Też tak kiedyś miałem z nowym kompem. Ale podzieliłem C na 2 części, przeniosłem, co było do przeniesienia na nowe D i format systemu już mnie nie martwił. Cała operacja zajęła może z pół godziny. A w kwestii karty... skoro płyta jest nowa, więc i karta również... to może zwyczajnie jeden głośnik ci padł? O.o
XanTyp
Dodano
25.12.2007 10:16:26
szkoda by było,jako,że płyta jest nowa. Zmieniałem płytę i procesor bo stare się spaliły...Widnowsa zainstalowałem "obok" starego XP(mam tylko jedną partycję i nie mogę jej sformatować).Trzeba będzie znowu jechać do serwisu :|
Fcierek
Dodano
18.12.2007 15:48:35
Jeśli karta poprawnie zainstalowana w systemie [patrz menedżer urządzeń] oraz nie ma gdzieś w jej panelu sterowania [jeśli takowy posiada] jakiejś opcji wyłączania jednego kanału [w "mono" też powinny chodzić oba kanały] to najpewniej ta karta jest uwalona.
Endrju
Dodano
18.12.2007 08:30:32
Fcierek
Dodano:
17.12.2007 23:12:24
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1