problem z nagraniem WOWa
mam oryginalnego WOWa jest zainstalowany na komputerze. jutro bede mial nowego kompa a plytka od WOWa jest strasznie porysowana i nie chce sie włączyć. Da się nagrać zainstalowaną grę na płyte tak źeby chodzila na tym drugim komputerze?? bo słyszałem źe sie powinno coś z plikem rejstru zrobić. prosze o porade:)
Odpowiedzi: 8
czterech_:do loźy wipów :P masz dostęp osiągając bodajźe rank 8
Rank 6 knight/stone guard wystarcza.
Sam dobiłem do rank 8 knight–captain ale ile pkt miałem to nie pamiętam, dawno juź nie grałem w wowa.
na jednym serwerze jest jeden czlowiek na ranku 14.
trzech na 13.
iluśtam na 12.
itd. aź do kilku tysięcy na rank 1, private/grunt.
jeśli jest to serwer pvp, wszyscy siekają jak najęci, to nawet na private moźe być potrzebne 40k honoru, ja na moim PvE z dość rozwiniętym PvP (BG) mam około 38k (616HK, zacząłem niedawno :P) i rank 3.5. do loźy wipów :P masz dostęp osiągając bodajźe rank 8 (mogę się mylić), ale ile ci to zajmie – zaleźy przede wszystkim od serwera. oczywiście,są jakieś tam limity typu 100k honoru przewagi nad innymi zeby osiagnac costam, ale to serwer i ludzie grają najwazniejsza role.
trzech na 13.
iluśtam na 12.
itd. aź do kilku tysięcy na rank 1, private/grunt.
jeśli jest to serwer pvp, wszyscy siekają jak najęci, to nawet na private moźe być potrzebne 40k honoru, ja na moim PvE z dość rozwiniętym PvP (BG) mam około 38k (616HK, zacząłem niedawno :P) i rank 3.5. do loźy wipów :P masz dostęp osiągając bodajźe rank 8 (mogę się mylić), ale ile ci to zajmie – zaleźy przede wszystkim od serwera. oczywiście,są jakieś tam limity typu 100k honoru przewagi nad innymi zeby osiagnac costam, ale to serwer i ludzie grają najwazniejsza role.
a to i spytam przy okazji. Wiesz moźe ile punktów honoru naleźy mieć aby dostać się do tego pokoju w Old Town w Stormwind ? Bo trzeba mieć odpowiednią rangę, a źeby mieć range to trzeba mieć punkty. Tylko ile ?
Over:jak opłacasz i ile ?
opłacam electronem, o dziwo mogę. zapłaciłem od razu za pół roku, 69 erło, a źe akurat kurs był korzystny (06.02), było to leciutko ponad 270zł. plus 185 za podstawkę i pierwszy miesiąc.
czterech_:ano. moźesz teź podłączyć stary dysk do nowego kompa...
w ogóle to u mnie wow zajmuje troche ponad 7 giga, więc niejedna będzie to płytka :D
jak opłacasz i ile ?
ano. moźesz teź podłączyć stary dysk do nowego kompa...
w ogóle to u mnie wow zajmuje troche ponad 7 giga, więc niejedna będzie to płytka :D
plyta porysowana bo bez pudelka byla przechowywana:D czyli jak mam ja nagrac na plyte?? mam wrzucic wszystko na plyte a potem skopiowac to na dysk?
jedyne co z rejestrem mógłbyś zrobić to stworzyć odpowiedni wpis,zeby WoW był w dodaj/usuń programy. gra sama w sobie będzie działać, najwyźej drugi raz ściągnie patche.
swoją drogą,chodzi bez płyty,więc ciekawe skąd tyle rys na twoim nośniku ;)
swoją drogą,chodzi bez płyty,więc ciekawe skąd tyle rys na twoim nośniku ;)
Strona 1 / 1
na których realm'ach gracie ? ja gram na jadeenar i ligtning's blade(to już rzadziej)<br>
grałem na nordrassilu, ale przeginałem - 806 godzin w /played samym mainem, wychodziło ponad 5 godzin grania dziennie.. średnio. zdisenchantowałem cały sprzęt, sprzedałem shardy po niskich cenach (tony tego było hehe), oddałem golda dziewczynie którą poznałem przez wowa i... wyszedłem na dwór po raz pierwszy od pół roku :D <br /> <br />teraz konto opłacone jeszcze do 15 sierpnia oddałem przypadkowemu komus i jego postać szlaja się po 'swojskim' burning legionie.
.......SLAYER ?<br>
Grałem na Argent Dawn. Od kilku miesięcy odpoczywam od WoW'a :)