problem z myszka
witam mam problem moja myszka office8k a4tech chwilke dziala a po pewnym czasie sie wylancza,szczegolnie w grach. Wyeliminowalem juz prawdopodobienstwo wirusow, trojanow przeinstalowalem sterowniki i dalej jaka moze byc przyczyna? dodam ze myszka jest nowa. z gory dzieki
Odpowiedzi: 5
Daj se spokuj z mysza na usb
Mysz za 5 zł na sznurku pod PS/2 jest najlepsza i nie dzieją się nigdy źedne cyrki.
Albo kup porządną mysz pod usb
Abo przejdź na PS/2
Moźe byc teź tak źe to grafika pada a nie mysz?w grach mysza często ginie przy braku fps
Generalnie zmień mysz szkodag się tym przejmować
Mysz za 5 zł na sznurku pod PS/2 jest najlepsza i nie dzieją się nigdy źedne cyrki.
Albo kup porządną mysz pod usb
Abo przejdź na PS/2
Moźe byc teź tak źe to grafika pada a nie mysz?w grach mysza często ginie przy braku fps
Generalnie zmień mysz szkodag się tym przejmować
NIet nic nie ma i zadne urzadzenie nie reaguje podlaczone do USB z tego wywnioskowalem ze moze to byc wina usb, a moze ta mycha wlasnie blokuje..
System informuje o wykryciu urządzenia (myszy) po takim zniknięciu?
Koło zegarka systemowego wyskakuje informacja i słychać dzwięk, tzw. "tid–du" :lol:
Koło zegarka systemowego wyskakuje informacja i słychać dzwięk, tzw. "tid–du" :lol:
na 90% zepsuta. Mój 2 letni umierający gryzoń A4 TEcha i wcześniejszy uwalony Logitech robił dokładnie tak samo.
Myszka jest nowa, ale to wcale nie oznacza ze w pelni sprawna...
Stara mysz dzilala bezproblemowo? Sprawdzales ta nowa mysz na innym kompie ?
Stara mysz dzilala bezproblemowo? Sprawdzales ta nowa mysz na innym kompie ?
Strona 1 / 1