Problem z myszka
Kiedy klikam na cos raz myszka wykonuje 2 bardzo szybkie klikniecia.Nie wiem jaka jest tego przyczyna.Na poczatk mysalem ze to od jakiegos Spywar'a bo gdy skanowalem kompa Spybootem to znalaz cos takiego jak DOUBLE CLICK ale ostatnio robilem formata wiec powinno byc wszystko ok.CO moze byc przyczyna?
Odpowiedzi: 11
moze czas sciagnac SpyBot S&D ??
no te piny sa ok wiec jzu nei wiem co to mzoe byc.Spotkal sie ktos kiedys z jakims wirem albo spywarem co powoduje cos takiego?
mysz masz ps/2 /zielona bodajźe/ końcówka czy usb? jeśli ps/2 to zajrzyj w końcówkę. Te śliczne, patrzące na Ciebie wystające kawałki drucików to właśnie pin'y :D
nie to nei opcja dla mankutow:)tylko jest maly problem jak te piny wygladaja i gdzie sie znajduja
Jakaś opcja dla ludzików z lewą ręka?kowal17:teraz zauwazylem tez to ze gdy klikam lewy przycisk to on czasem dziala jako prawy
Zobacz czy wszystkie są i czy nie są powyginane.A z tym pinem cos mozan zrobic, probowac oczyscic myszke?
nie ma tego SPywara jak narazie.Jesli chodzi o myszke to tez nie mam 100% pewnosci.A z tym pinem cos mozan zrobic, probowac oczyscic myszke?
teraz zauwazylem tez to ze gdy klikam lewy przycisk to on czasem dziala jako prawy
teraz zauwazylem tez to ze gdy klikam lewy przycisk to on czasem dziala jako prawy
Więc zobacz ponownie czy nie ma na dysku tego śmiecia.
Pewien jestes źe myszka sprawna? Żaden pin się nie przygiął?
Pewien jestes źe myszka sprawna? Żaden pin się nie przygiął?
rozumiem cie.... ale to nie pomoglo czy wolniej czy szybcij dzieje sie to samo
kowal17:Kiedy klikam na cos raz myszka wykonuje 2 bardzo szybkie klikniecia.Nie wiem jaka jest tego przyczyna.
jetsa tam opcja szybkosci klikniecia ale niby w czym ma mi to pomoc
hmmm... w wolniejszym klikaniu myszką ? – to tak na chłopski rozum.
no jetsa tam opcja szybkosci klikniecia ale niby w czym ma mi to pomoc
Panel sterowania –> mysz i tak takie cos jak szybkie klikniecie czy podobnie.
Co z tego źe format był?? I tak moźe wpaść drugi raz to samo.
Co z tego źe format był?? I tak moźe wpaść drugi raz to samo.
Strona 1 / 1