Problem z myszka
Witam!
Mam problem z myszką. Otóż kupiłem nową myszke na port USB. Po jej podłączeniu działały tylko przyciski pomocnicze, natomiast sam kursor sie nie poruszal. Jak ktos sie spotkał już z taką sytuacją to prosze o pomoc. Zależy mi na czasie!
Odpowiedzi: 1
Sterowniki zainstalowałeś ?? Inny port USB próbowałes ?? Mysza to ... ?? Twój system operacyjny to ... ??
Strona 1 / 1
Płytki żadnej nie było a na opakowaniu jest napisane ze po podłaczeniu komputer sam odnajdzie sprzet tak sie jednak nie stalo. Na stronie producenta tez nie znalazlem sterownikow. Wypróbowalem tez inny port USB. Mam Windowsa XP Home Edition z SP2. Musze jeszcze dodac ze kupilem ta myszke gdyz poprzednia rowniez nie dzialala - kursor nie reagowal. Model nowej to "Art Multimedia Xtreme 9 AM-X9"
Ostatnio zrobiłem formata. po nim myszka działała lecz zainstalowalem aktualizacje Windows i znowu siadła :/ przy stanie sprzetu jest napisane ze napotkano na bład sterownika alternatywnego (kod 32) prosze raz jeszcze o pomoc bo juz nie wyrabiam z myszka na numerycznej.