Problem z myszka!!!!
przy pojedynczym kliknieciu na jaki kolwiek obiekt – plik badz katalog otwieram go kilkakrotnie np. gdy wskazuje na windowscomander.exe i naciskam raz lewy przycisk myszy okazuje sie ze otwiera mi ich trzy – ludzie nie wiecie jak to denerwuje bo trzeba za kazdym razem wylanczac to co sie uruchomilo za duzo a zaznaczyc cos to tez problem bo odarzu odpala. probowalem w ustawieniach myszki ale tam nie mam mozliwosci zmiany pojedynczego klikniecia na dwukrotne aby uruchomic program.... co ciekawe otwiera wiecej ikon po zainstalowaniu hotfix a musialem go zainstalowac aby laczyc sie z netem... probowalem wszystkiego... odinstalowanie i zainstalowanie icnnych sterownikow myszy skonczywszy na odinstalowaniu myszy z systemu i nic. przeinstalowalem system i znow to samo – masakra – czy ktos kiedys zrobi oprogramowanie bez bledow???? prosze o info jezeli wiecie jak sie z tym uporac :( z gory dzieki
Odpowiedzi: 3
teraz jest juz dobrze ale uwazam ze blad tkwil w hot fix bo usunalem go i znow zainstalowalem i w sumie to nie bylo roznicy ale po restarcie jest ok – dziwny XP :)ale dzieki za odp... teraz zastanawia mnie czy jezeli zrobie pod dosem ghostem obraz dysku c to czy po wgraniu go spowrotem bedzie dzialalo wszytsko odpowiedznio – pozdrawiam
Brales pod uwage uszkodzenie myszki ? Masz mozliwosc pozyczyc od kogos inna na probe ?
Pewnie jakiś wirusik... Uźyj jakiegoś antywirusa. Więcej na forum.
Strona 1 / 1