Problem z myszką .
Hey mam problem z myszką a mianowicie z prawym przyciskiem :
Prawy przycisk działa mi tylko na jakiś paskach np. zadań oraz w panelu sterowania i przegląderce int.
Zaś nie działa mi na pulpicie czy w jakimś oknie i nie mogę tworzyć nowych dok. txt czy coś innego lub zobaczyc właściwości pliku itp.
Prawy przycisk działa mi tylko na jakiś paskach np. zadań oraz w panelu sterowania i przegląderce int.
Zaś nie działa mi na pulpicie czy w jakimś oknie i nie mogę tworzyć nowych dok. txt czy coś innego lub zobaczyc właściwości pliku itp.
Odpowiedzi: 8
Nie odpowiedziałeś na pytanie czy masz wgrane SP2, bo występują problemy w działaniu mysz.
Jak kolega będzie pisał następnego posta to proszę podać dane:
Typ myszy,serial,PS2,USB
Podłączenie do kompa stałe czy nie
Rodzaj systemu operacyjnego.
Bo będziemy pisać do rana i nic z tego.
Jak kolega będzie pisał następnego posta to proszę podać dane:
Typ myszy,serial,PS2,USB
Podłączenie do kompa stałe czy nie
Rodzaj systemu operacyjnego.
Bo będziemy pisać do rana i nic z tego.
Wymieniał i teź na jego myszce nie działa.
Być moze jest coś w komputerze przestawione ale co ?
Być moze jest coś w komputerze przestawione ale co ?
Czy kolega wymienił na inna mysz, czy wgrywał SP2.
I to nie pomogło dalej prawy działa 50/100 % :(
Znów brak danych co za mysz.
Menadzer urządzen odinstaluj wpis o myszy restart komputera niech sobie sam ją zainstaluje.
Ewentualnie do kompla po mysz odintaluj tą,wyłącz komputer podłącz nową mysz od kumpla start system sobie poradzi – bo moźe nastał koniec na twoją mysz.
Menadzer urządzen odinstaluj wpis o myszy restart komputera niech sobie sam ją zainstaluje.
Ewentualnie do kompla po mysz odintaluj tą,wyłącz komputer podłącz nową mysz od kumpla start system sobie poradzi – bo moźe nastał koniec na twoją mysz.
Tylko dziwne źe przez 2 lata mi chodziło dobrze.
No ale spróbuje.
ale jak co to piszcie jakieś inne rozwiązania.
No ale spróbuje.
ale jak co to piszcie jakieś inne rozwiązania.
Jeśli nie pomagają propozycje Francuz'a to ewentualnie spróbuj poszukać najnowszych sterów do myszy.
Nie pomaga :(
Moźe ktoś inny wie ??
Moźe ktoś inny wie ??
Strona 1 / 1