Problem z myszą !

:arrow: :arrow: Witam serdecznie. Mam problem z myszką PS2, chodzi mi o to, źe jak próbuje coś zaznaczyć i skopiować to muszę się naklikać, a to denerwuje. Jak próbuję w menu nacisnąć przycisk "start" to tez musze sie sporo naklikać, o co tu chodzi, prosze o szybką pomoc. z góry dziękuje za pomoc :arrow: :mrgreen:

instalowałem system na nowo i nic !

Odpowiedzi: 8

ok. dzieki za wszelką pomoc, zassałem, rozpakowałem i co?

i działa jak narazie bez zarzutów.

jeszcze raz

thx. :lol:
voytexg
Dodano
10.02.2006 04:16:31
Rozpakowałem i spakowałem jeszcze raz i wrzuciłem tutaj : www.slay3r.ovh.org/stuff/et92.zip

Jakby co to podeślij mi na PW maila, to wyślę bezpośrednio do ciebie.
SLAY3R
Dodano
10.02.2006 04:08:24
Próbowałem teź winrar–m –>komunikat" archiwum ma niewłaściwy format lub jest uszkodzone".jesli tobie dobrze zassało to moźe wyślesz mi przez emaila?
voytexg
Dodano
10.02.2006 03:56:17
Mi się to bez problemu rozpakowało (uźywam 7–zip'a). Jakiś błąd się pokazuje? Ściagnij jeszcze raz, moźe się źle ściagnęło.
SLAY3R
Dodano
10.02.2006 03:21:47
fajnie by było gdyby te archiwum udało się rozpakować. ja próbowałem winzip–em 7.0
voytexg
Dodano
10.02.2006 03:15:07
Sprobuj zainstalowac drivery :
http://www.easytouch.pl/driver/Mice/et92.zip
Jesli nie pomoze, pozycz od sasiada myszke podlacz i sprawdz czy dziala;)
orsoniasty
Dodano
09.02.2006 14:06:29
mysz którą posiadam to mysz optyczna–easy touch ET–92, tak więc nie ma chyba potrzeby jej rozkręcać, dokladnie mysz tylko stwarza problemy podczas klikania, kopiowania i przeciącania a po wspomnianej reinstalacji systemy problem pojawił sie ponownie.Gdy wchodzę w menu start musze na nim kliknąć i przytrzymać przeciągać w wybrane miejsce to wtedy z kilkunastu prób , jedna się udaje i uda mi sie cos kliknąć.ze sterowaniem poza opisanym problemem jest wszystko ok.
voytexg
Dodano
09.02.2006 13:31:28
Trudno pojac o co dokladnie chodzi. Jesli kursor porusza sie wolno, tudziez nieprecyzyjnie, a jest to myszka z kulka moze sprobuj gryzonia rozkrecic i przeczyscic nieco. Stan podkladki w tym wypadku tez ma znaczenie.
Jesli to myszka na baterie, wloz nowe.
Przelacz wspomniane stworzenie do innego gniazda ps2.
Jesli zle trafilem, sprecyzuj troche problem. Zgaduje ,ze mysz szwankuje nie tylko podczas zaznaczania, kopiowania i klikania w "start" ale w ogole. Czy podczas wspomnianej reinstalacji, w menu instalacyjnym myszka chodzila sprawnie? Co to za myszak ? Tu moze byc kilka rozwiazan, od banalnej rady wymiany podkladki, poprzez sterowniki na wirusach konczywszy. Postaraj sie okreslic cos wiecej.
orsoniasty
Dodano
09.02.2006 06:20:56
voytexg
Dodano:
09.02.2006 00:56:10
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1