Problem z Mozillą Firefox !!!
Mam problem ze ściągnięciem licencji do WM 10 !!! Wyskakuje mi błąd ze pzęglądarka Netscape nie ma zainstalowanych dodatkwoych pluginów !!!
Co mam z tym zrobić ???
Aha i czy Mozilla obsługuje konta pocztowe??? Jak tak to jak i jak właczyć ten program pocztowy ??
Z góry wielkie dzięki !!!
Co mam z tym zrobić ???
Aha i czy Mozilla obsługuje konta pocztowe??? Jak tak to jak i jak właczyć ten program pocztowy ??
Z góry wielkie dzięki !!!
Odpowiedzi: 12
lukasz.lewandowski:Ale co on Ci przeszkadza ?? Niektóre strony mogą się takźe źle wyświeltać. A do usunięcia słuźy IE Radiator (chyba).
A nie czasem IE Water Cooler? :wink: :mrgreen:
Ps.
No dobra poźartowaliśmy chodzi o IEradicator, a pytania które zadawałem były czysto retorycznymi :wink: :lol:
Ale co on Ci przeszkadza ?? Niektóre strony mogą się takźe źle wyświeltać. A do usunięcia słuźy IE Radiator (chyba).
lukasz.lewandowski:Seeker:roman1:... WinUpdate łączy automatycznie przez IE] warunek jest taki źe nie moźesz mieć odinstalowanego IE . .
A jak go odinstalować , bo takie cóś mną od dawna targa, ale nie dałem rady :P
Nie wywalaj IE, bo system moźe niestabilnie działać. Nie będziesz teź mógł korzystać z większości skanerów online.
Nie uźywam scanerów on line i chce gada IE wywalić :wink:
@roman1 – przeszkadza mi i tyle napisz jak odinstalować i nie zadawaj burzących moje w tej kwestii przekonanie pytań :wink:
No tak.... instalowanie SP 2 z płyty dodanej do obojętnie jakiej gazety to teź update no nie???..... :wink:
Przeciez pisalem ze ciagnalem SP. Jakby na to nie patrzec, to przeciez update a i na to sie powolywales :wink: .roman1:Tak ale chyba tylko plik [nawet ze strony Microsoftu ]a nie WinUpdate
El Ninio:Eeeee tam. Przed chwila pobieralem SP Operą i szlo az huczalo.
Tak ale chyba tylko plik [nawet ze strony Microsoftu ]a nie WinUpdate
śpróbuj zaktualizować goły system Operą jeśli to robisz tą przeglądarką to podziel się z nami tą wiedzą :lol:
Bo ja nie spotkałem się z Updatem [automatycznym poprzez inną przeglądarkę niź IE]
Seeker:
A jak go odinstalować , bo takie cóś mną od dawna targa, ale nie dałem rady
Ale po co co ona Ci przeszkadza???
Seeker:roman1:... WinUpdate łączy automatycznie przez IE] warunek jest taki źe nie moźesz mieć odinstalowanego IE . .
Nie wywalaj IE, bo system moźe niestabilnie działać. Nie będziesz teź mógł korzystać z większości skanerów online.
Czy to nie jest odpowiedź?
http://pc.dva.pl/index.php?dzial=publicystyka&krok=1&nr=615
http://pc.dva.pl/index.php?dzial=publicystyka&krok=1&nr=615
roman1:... WinUpdate łączy automatycznie przez IE] warunek jest taki źe nie moźesz mieć odinstalowanego IE . .
Eeeee tam. Przed chwila pobieralem SP Operą i szlo az huczalo.roman1:Wszystkie licencje i Updatu Microsoftu musisz pobierać IE .
Wszystkie licencje i Updatu Microsoftu musisz pobierać IE . Jeśli masz w swoim kompie ustawioną domyślną przeglądarkę np. Mozillę lub Operę to przy ich pomocy nie ściągniesz.[choć soją drogą ja mam domyślną Firefoxa to przy WinUpdate łączy automatycznie przez IE] warunek jest taki źe nie moźesz mieć odinstalowanego IE . To działa tak samo przy większości skanerów on–line.
WM to skrót od Windows Media Player !!!
Strona 1 / 1