Problem z Motherboard Monitor
Mam mały problem z programem motherboard monitor 5.3 Otóź po zainstalowaniu go na WinXP od czasu do czasu przy starcie programu wyskakuje komunikat "Privileged instructions" i program sie nie ładuje. Nie wiecie co moge z tym zrobić??
Jest teź jeszcze jeden problemik z przewijaniem w Total Commanderze. Kiedy scrolluje kółkiem to wszystko przewija sie bardzo wolno, jakby komp nie mógł nadąźyć z obliczeniami. Myszka jest A4Tech z najnowszymi sterami pod XP/
Help!!
Jest teź jeszcze jeden problemik z przewijaniem w Total Commanderze. Kiedy scrolluje kółkiem to wszystko przewija sie bardzo wolno, jakby komp nie mógł nadąźyć z obliczeniami. Myszka jest A4Tech z najnowszymi sterami pod XP/
Help!!
Odpowiedzi: 5
NIe nie mam LCD (a szkoda), ale na stronce sprawdze. Najdziwniejsze jest to, źe ten błąd wyskakuje nie za kaźdym razem.
to sie zdarza wowczas gdy nie sa zainstalowane sterowniki jakiegos badziewnego IO portu , proponuje wejsc na strone MBM'a i poszukac tam na ich boardzie – ja mialem tez z tym problemy ale znikly jak przeszedlem do wczesniejszej wersji (bodajze 5.2.2.5) :roll:
BTW : moze masz podpiety do LPT'ka wyswietlaczyk LCD i zainstalowany DLportIO >?? bo wiem ze z tym sie tez niezle kaszanilo
BTW : moze masz podpiety do LPT'ka wyswietlaczyk LCD i zainstalowany DLportIO >?? bo wiem ze z tym sie tez niezle kaszanilo
Ja go po prostu wywaliłem.Mam Intel(R)Active Monitor.
A nie wiesz co moge z tym zrobić??
MotheboardMonitor jest freeware.U mnie robił karygodne błędy.
Strona 1 / 1