Problem Z mostkiem agp pci

od jakiegos czasu wyskakuje mi kod 10 (niska rozdzielczosc)przy karcie graficznej GF7600gs (plyta ga 7n400pro 2 nforce 2) i jedynym rozwiazaniem problemu jest odinstalowanie w/w mostka w urzadzeniach systemowych ewentualnie zamiana sterownikow z microsoftowych na nforce'owe. generalnie czuje ze chodzi o plik pci.sys gdyz jego wersja jest identyczna i w sterownikach nforce i w tych od microsoft. jaka jest jego najnowsza wersja ja mam 5.1.2600.2180. czy ktos mial podobny problem i ewentualnie jak go rozwiazal? Naprawa w moj sposob daje krotkotrwaly efekt i jest skuteczna przewaznie do nastepnego restartu ps kiedys mialem podobny przypadek na chipsecie via ale wystarczylo raz odinstalowac sterowniki agp (4in1)i problem znikal tutaj zanlazlem kilka wersji pliku pci.sys ale nie dam za niego 20$ :( http://www.dynamiclink.nl/htmfiles/rframes/info_sys/info_p/10.htm

Odpowiedzi: 2

Coś w stylu: Lekarzu, lecz się sam :)
XanTyp
Dodano
22.01.2008 22:00:25
Dla zainteresowanych odinstalowalem sterowniki nvidi od chipsetu (łącznie z dziwiękiem tez cos knocil) zostaly standardowe windowsa i do dzwieku realteka jak na razie smiga bez problemy :)
Bohul
Dodano
22.01.2008 17:37:44
Bohul
Dodano:
08.01.2008 23:02:50
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1