problem z monitorem

Mam monitor LG flatron 775ft. Dzisiaj rano po włączeniu zauwaźyłem ze obraz jest rozregulowany. Uregulowałem go z powrotem tak jak powinien być, ale zastanawiając sie co mogło być przyczyną postanowiłem wyłączyć go jeszcze raz aby sprawdzić czy problem sie powtórzy. Niestety powtórzył się :cry: . Nie wiem co moźe być przyczyną. Monitor był rozmagnesowywany kilka razy ale to nie pomogło.
Moźe ktoś z was miał podobny problem i co w takim przypadku zrobił?
Za wszystkie odpowiedzi z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Damian

Odpowiedzi: 6

Nie ma źadnego magnesu niestety. Pozostaje serwis, bo źdna wymieniona przez was metoda nie działa. Dzięki za wszystkie sugestie i pozdrawiam serdecznie.
Damianos
Dodano
10.07.2005 00:17:48
Moźe gdzieś w pobliźu jest jakiś mocny MAGNES!!!!
domus
Dodano
09.07.2005 20:14:26
zaznajom sie zprzyciskiem "zmień" abys na przyszłoś swoich postów jeden pod drugim nie umieszczał :wink:
adik154
Dodano
09.07.2005 19:14:51
moj lg f700p raptem 1 roczny ma taki sam problem, ale wykonuje ponowny rozruch windowsa i wszystko jest ok. dlaczego nie wiem ma jeszcze gwarancje narazie mi to na tyle nie przeszkadza ze bede go uzytkowal pozniej przeglad w serwisie. Ostatnio zmienilem ustawienie poziomu video z 0.7V na 1.0V moze to wlasnie jest przyczyna. sprawdzcie i w waszych
lackyd
Dodano
09.07.2005 19:05:57
Obym nie był złym prorokiem. Mój dwuletni Flatron T710PH teź mi się ostatnio kilka razy rozregulował.
Ustawiłem wszystko na nowo i póki co jest OK.
Podejrzewam , źe to jakaś gierka którą dzieciak odpala jest tego przyczyną. Ale z drugiej strony to chyba niemoźliwe – co ma gierka do ustawień wewnętrznych monitora (positin, rotation, size itp.)
Czyźby jakaś plaga LG–ików ???
tomery
Dodano
09.07.2005 18:57:40
Zresetuj go na ustawienia fabryczne – ustaw i zapisz konfiguracje w OSD.

Jak to samo,podepnij go do innego kompa i zobacz.

Jak to samo to serwis.
JNJN
Dodano
09.07.2005 16:48:02
Damianos
Dodano:
09.07.2005 16:06:40
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1