Problem z monitorem lub grafiką
Witam.
Od jakiegoś czasu podczas pracy na komputerze pojawił mi się uciąźliwy problem, gdyź co jakiś czas obraz z monitora znika i pojawia się a to wszystko w przeciągu około 1 sekundy. Nie wiem co jest..., początkowo myślałem, źe to coś od systemu czy teź jakieś wirusy, no ale przeskanowałem system antywirusem, następnie przeinstalowałem system i problem pojawia się dalej Dodam, źe problem pojawia się na kaźdym OS.
Pozdrawiam
Od jakiegoś czasu podczas pracy na komputerze pojawił mi się uciąźliwy problem, gdyź co jakiś czas obraz z monitora znika i pojawia się a to wszystko w przeciągu około 1 sekundy. Nie wiem co jest..., początkowo myślałem, źe to coś od systemu czy teź jakieś wirusy, no ale przeskanowałem system antywirusem, następnie przeinstalowałem system i problem pojawia się dalej Dodam, źe problem pojawia się na kaźdym OS.
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 4
http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=14751
No, ale to jest najgorsze, źe zainstalowałem nowe stery i dalej to samo :(
Miałem to samo... Karte graficzną masz zapewne jakiegoś GeForca. To sterowniki od grafiki. Pobierz sobie nowe i po problemie.
Monitorek do kolegi sprawdzić, karte graficzną to samo u kolesia podłączyć i wykukać czy problem jest.
Strona 1 / 1