Problem z MOH Spearhead
Mam MOHAA.chce zainstalowac MOH spearhead, wyskakuje mi instalacja patch do wersji 1.1 US i jakiejs tam jeszcze.Ale patch nie chce sie zainstalowc bo podobno nie mam wersji US albo tej drugiej. Co mam zrobic? PLZ,help
Odpowiedzi: 8
I tak teź uczyniłem. :lol:
I chula jak trzeba. :P
I chula jak trzeba. :P
No jak wgrałes dodatek to wypadało by juz wgrac craca do tego dodatku !!
Stąd:
ftp://task.gda.pl/vol/d33/ftp.extreme–players.de/exp/mohaa/patches/mohaa_de_patch111v9safedisk.zip
Jest tam duź o patchy do róźnych gier.
ftp://task.gda.pl/vol/d33/ftp.extreme–players.de/exp/mohaa/patches/mohaa_de_patch111v9safedisk.zip
Jest tam duź o patchy do róźnych gier.
A skad sciagnales tego patcha?
Juź mam.
Ściągnąłem sobie z netu patch i go zainstalowałem i dalej instalacja poszła bezproblemowo. Teraz pytam jaki crack skopiować: czy ten z dodatku czy ten z pełnej wersji?
Ściągnąłem sobie z netu patch i go zainstalowałem i dalej instalacja poszła bezproblemowo. Teraz pytam jaki crack skopiować: czy ten z dodatku czy ten z pełnej wersji?
Zrobiłem tak jak mówiłeś i równieź nic to nie dało. :cry:
Obie wersje są pirackie?.Jak na początku po instalacji normalnej gry MOH wgrywacie do niej craca zapewne zeby wam działała, to potem mowy nie ma zeby zainstalowac patha poniewaz widzi on błedny plik uruchomieniowy gre MOH.Sprubujcie zainstalowac to jeszcze raz wszystko od poczatku tyle tylko zeby nie wgrywac craca i od razu przejsc do instalki dodatku !
Mam to samo. Juź w temacie MOHAA prosiłem o wyjśnienie ale nikt się nie odwaźył. Proszę jeszcze raz: pomuszcie. :roll:
Strona 1 / 1