Problem z misją w gta san andreas
Mam problem z misja Cesar Vialpando u Sweet (S). Moźe mi ktos napisac jak ta misje przejsc jade po auto. Pozniej na zawody i teraz jest test na sprawnosc amortyzatorow... Co tam musze robic ... Nie umiem zgrac momentu tych strzalek prosze o pomoc
Odpowiedzi: 4
nie umiem sobie poradzic... zalaczam moje save jak by ktos byl tak mily i mi ta misje przeszedł. :lol:
to jest ta misja co musisz podskakiwac samochodem w rytm muzyki? no wiec gdy juz sie zacznie i beda leciec te "kółka" na dole a po chwili strzałki, to jak strzalka znajdzie sie w kółku to naciskasz odpowiedni klawisz kierunku (te pod klawiszami "delete", "End" i Page Down") "Skaczesz" tak przez jakis czas. Dalsza czesc misji bedzie polegała na tym aby ukrasc tego Vana z audio i pojechac nim do garazu ;)
a jesli nie umiesz trafic odpowiednio strzalki do kólka to niestety, ale tu refleksu Ci nie poprawimy ;]
a jesli nie umiesz trafic odpowiednio strzalki do kólka to niestety, ale tu refleksu Ci nie poprawimy ;]
robie tak jak mowisz i dalej nie umiem przejsc tej misji probowalem z 25 razy :(
podnosisz auto wciskajac 2, a potem naciskasz odpowiednie strzalki na klawiaturze numerycznej, aby trafic w kolko.