Problem z misją w CoD:UO

Gram teraz w Call of duty:UO i mam problem w jednej z misji a chodzi o misje: Most na rzece (jest to misja z partyzantami zaraz po zestrzeleniu bombowca). Otórz gram sobie w gierce, dochodze do tego mostu co trzeba go wysadzić i major Ingram mówi mi źebym wziął ładunki od strzelca van Dyke'a, który zginął. I tutaj zaczynają sie schody. Van Dyke zginął podczas likwidowania gniazda z MG32. Cofnąłem sie więc od mostu w tamto miejce ale niestety jego ciała juz tam nie było. Leźał tylko jego karabin ale nie bylo źadnych ładunków. Nie wiem gdzie mam ich szukać.
Problemem jest teź to źe podczas grania mój źołnierz wogóle nie chce kucać. Kiedy naciskam klawisz "C" koleś sie kładzie (zadziwiające jest tez to źe jak naciskam klawisz Ctrl to tez sie kładzie). Zmieniłem klawisz C na inny ale sytuacja sie powtarza. Jest to wersja gry 1.41.
Z góry dziekuje za pomoc
Pozdrawiam
Damian

Odpowiedzi: 7

Bardzo dziękuje Mani78. Nie wiesz jak bardzo jestem ci wdzięczny. Nareszcie bede mógł wrócić do mojego kochanego Call of duty.
Bardzo serdecznie dziękuje. Od dzisiaj jestes moim przyjacielem :wink:
Damianos
Dodano
18.06.2005 14:34:12
przy instalacji patcha 1.51 bylo info zeby skopiowac sobie save bo je albo spierniczy albo skasuje
z tego co uslyszalem to patch dziala na multaka ale nie jestem na 100% pewny :wink:

poziom gry specjalista po spatchowaniu na 1.51

poczatek misji
http://loozak.neostrada.pl/save/trainbridge.svg

zaraz po podlozeniu ladunkow na moscie
http://loozak.neostrada.pl/save/trainbridge–8.svg

milej zabawy
Anonymous
Dodano
18.06.2005 14:28:17
No właśnie problem w tym źe nie mam nic zaznaczonego na kompasie. Bomby nigdzie nie ma. Reinstalke juź robiłem z i nie usuwałem save'ów i dalej to samo. To samo sie działo jak usunąłem save'y. Juź nie mam mocy do tego a szkoda :cry:
Damianos
Dodano
18.06.2005 10:27:35
dziwne... ja spokojnie przeszedlem ta misje w wersji 1.4. Gra Ci sie zrabala? moze zrob reinstalke ale nie usuwaj save'ów. A jesli chodzi o bombe to jest ona pokazana na kompasie. potem idz do mostu i podluz na dole 4 ładunki.
matijas
Dodano
17.06.2005 16:38:46
wznawiam temat bo dalej mam problem z tą misją. Nie wiem co mam robić. Po wgraniu patcha 1.51 nie chcą sie wczytywać stare save'y a mi nie chce sie grać od początku. Bardzo prosze o pomoc.
Pozdrawiam
Damian

UPDATE:
Jesli nie ma rady na ten problem to prosze chociaź o save'a przed wysadzeniem mostu i aby źołnierz którym kierujemy miał juz w posiadaniu bombe, albo o save juź po wysadzeniu tego mostu. Nie ma bata na ten problem. Save moźe być z wersji 1.41 lub 1.51 (jest mi to obojętne) i zaleźy mi aby był ona na poziomie easy(łatwy) lub doświadczony (nie wiem jak to jest po angielsku)
Bardzo prosze o pomoc
Damianos
Dodano
16.06.2005 18:04:31
Problem poruszany był tam wiele razy ale nigdzie nie znalazłem konkretnej odpowiedzi. Moźna uznać źe rozwiązanie nie jest podane. U niektórych wszystko działa dobrze u innych są takie problemy jak u mnie. Pobieram jeszcze patcha 1.51. W liście wprowadzonych zmian do single player nie ma nic o tej misji więc przypuszczalnie problem występować bedzie nadal ale poczekamy zobaczymy.

Pozdrawiam
Damian
Damianos
Dodano
08.05.2005 18:25:00
Zmień na wersje 1.51
Trzeba wysadzić działo ale nic dokładniej nie wiem bo nie grałem single :D Ale słyszałęm o tym problemie duzo razy poszukaj odpowiedzi na: http://www.asp.pl/%7Ekamil/forum/index.php
napewno pisze o tym
marcin.mb
Dodano
08.05.2005 13:03:47
Damianos
Dodano:
07.05.2005 20:05:26
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1