Problem z Microsoft Office 2010
Odpowiedzi: 4
-
[quote=ketjow9]widocznie wczoraj Office zajmował tą literę[/quote]Nie rozumiem tego.
-
[quote=XanTyp][quote=ketjow9]widocznie wczoraj Office zajmował tą literę[/quote]Nie rozumiem tego.[/quote] Dopiero po wyrzuceniu Click-to-run zwalnia się litera q: przy wyborze litery dla napędu., ale samodzielne utworzenie Q: nie daje rozwiązania problemu. [b]Veers[/b] artykuł który podałeś czytałem już przed napisaniem swojego postu. A co do sprzętu to mam Fujitsu Siemens AmiloPro V2085, Windows XP SP3, nie mam żadnej partycji ukrytej. Jeżeli udałoby mi się zainstalować wersję Office Web Apps, to ona nie ma ograniczeń czasowych w użytkowaniu – chyba że jestem w błędzie
-
[quote=ketjow9]... artykuł który podałeś czytałem już przed napisaniem swojego postu.[/quote] Ale czy oby ze zrozumieniem ? Wątpię.... [quote=ketjow9]A co do sprzętu to mam Fujitsu Siemens AmiloPro V2085, Windows XP SP3, nie mam żadnej partycji ukrytej.[/quote] Nie musisz mieć ukrytej partycji - ale musisz mieć sprzęt który obsłuży VT-x. (Mobilny Pentium M 735 niestety się tu nie wpisuje na listę). Tak więc nadal podtrzymuję moje rozwiązanie problemu. [quote=ketjow9]Jeżeli udałoby mi się zainstalować wersję Office Web Apps, to ona nie ma ograniczeń czasowych w użytkowaniu – chyba że jestem w błędzie[/quote] Zainstalować ? A niby jak ? Przecież to aplikacja dostępna jedynie poprzez Windows Live ! To tak jakbyś chciał zainstalować GoogleDocuments ... Chyba że coś się zmieniło - a ja o tym nie wiem ....