Problem z Menaźerem zadań – brak uźytkownika :/

Witam, gdy odpalam menadźeraz zadań zazwyczaj w zakladce procesy wyswietla sie jaki proces jest otwarty , nazwa uźytkownika itd. ale mi nie wyswietla sie od wczoraj nazwa uzytkownika ani w zakladce procesy anie w zakladce uzytkownicy, nic nie instalowalem wiec nie wiem co moze byc tego przyczyna. prosze o odpowiedz

Odpowiedzi: 4

CrashBlack:
tak wlansie u mnie wyglada to tak jak na screenie ale mi reset nie pomaga bo mam tak juz od wczoraj i to po wylaczeniu kompa dalej jest ,

Jezeli to blad samego taskmenagera to expand z plyty powinien zalatwic sprawe
Byc moze problem jest bardziej zlozony
Bobi
Dodano
06.11.2004 14:26:05
tak wlansie u mnie wyglada to tak jak na screenie ale mi reset nie pomaga bo mam tak juz od wczoraj i to po wylaczeniu kompa dalej jest ,
CrashBlack
Dodano
06.11.2004 14:08:20
Bobi_robert:
Widok/Wybierz kolumny i ptaszki

Nie, nie to nie o to chodzi. Teź widziałem takie coś jak u CrashBlack'a u siostry w kompie. Zobacz screena, odpowiednio spreparowany – mniej więcej tak to wygląda.
Pamiętam źe restart systemu załatwił sprawę. Ale czemu tak się zrobiło to nie wiem.
SLAY3R
Dodano
06.11.2004 13:14:34
CrashBlack:
Witam, gdy odpalam menadźeraz zadań zazwyczaj w zakladce procesy wyswietla sie jaki proces jest otwarty , nazwa uźytkownika itd. ale mi nie wyswietla sie od wczoraj nazwa uzytkownika ani w zakladce procesy anie w zakladce uzytkownicy, nic nie instalowalem wiec nie wiem co moze byc tego przyczyna. prosze o odpowiedz

Widok/Wybierz kolumny i ptaszki
Bobi
Dodano
06.11.2004 12:54:26
CrashBlack
Dodano:
06.11.2004 12:14:05
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1